Форума на Пловдивски Университет от известно време беше станал форум на една шепа потребители, които изсипаха простотията от Public (там си ОК, за това е направен) по другите секции. Когато някой пита нещо сериозно в секцията на един от факлутетите и след 5-10 поста двама души обръщат темата към фотоапарати...
А положението с КСК подфорума е плачевно и в момента, дори и аз нямам желание да хвърля няколко часа (може и на доста часове да отиде, като гледам) в качественото му почистване. А некачественото почистване просто ще е изтирването на всичко наред. В такава обстановка, а реших, че вече не е забавно само да стоя и да гледам сеир.
Това не е форум на потребителите на форума. Форум на ПУ е, както някой правилно беше отбелязал. А в ПУ за всичко "електронно", за добро или лошо, отговаря Атанас Терзийски (a.k.a. ksx). Който затова е и админ. Делегирано му е правото да решава от ръководството. Дали ректора следи как точно върви форума е друга тема, но докато имат довери на Наско по принцип, във форума ще коли и беси той. И който друг той избере. Към момента това е Дони и (от днес и в по-малка степен) аз. Това не е конкурс "Кой иска да е мод, кого харесвате за мод".
Ако си мислите, че е голям кеф да си "голям шеф", значи не сте поддържали форум вече над две години като мен. повечето потребители са неблагодарни. Можеш да оставиш десет тъпи теми писани от някого, накрая да изтриеш най-тъпата единайста и веднага ставаш строг и зъл модератор. Два пъти за една седмица се намесваш по-забележимо в теми и веднага си Цербер. Не че ми пука чак толкова. Много ще се радвам ако всички ме харесват, но съм наясно, че това няма да стане, и съвсем няма да изпадна в депресия, само защото някой не ми се кефи. Ако за вас е важно да има добър форум с приятна, леко академична (но не прекалено суха) обстановка, то мисля, че ще се спогаждаме. Ако искате поредното форумче за чатче на всевъзможни теми - придържайте се към Public и пак може горе-долу да се разбираме. За друго - ами сори