Боре, знаеш кой пише, а и знаеш, че не искам да си развалям отношенията с теб, защото те уважавам достатъчно. С мъка на сърце трябва да призная, че ми падаш в очите по този повод. Като зам.-председател на този Студентски съвет се чувствам лично атакуван от мнението ти. Не съм присъствал на срещата, защото бях в София да защитавам същите онези студентски права, които ти толкова ревниво си пазил навремето, а аз не можех да допусна да загубим всичко постигнато от теб дотук. Честно да си призная сигурно щях да ида на срещата най-вече, защото ми е любимо заведението. Най-тъжното е, че градиш мнението си не на сигурни факти, а на присъствието на някои членове на СС и член на БСП на едно място, което само по себе си не значи абсолютно нищо. Ако си бил там то поне ни кажи какво е обсъждано и каква е връзката му с неопетнените студентски душички от СС. Но вече ми писна да говорим по тая тема. Не знам на кого и за какво си конкурент, но аз лично винаги съм те възприемал като приятел. Но който и от приятелите ми да обижда работата ми в Студентски съвет ще чуе същите думи. Ако някой от нас е политически активен (познавам само един, който вече се представи), то това никога не би означавало, че той задължително ще иска да си налага партийната политика тук в университета, още повече чрез организация, която и без това явно не се ползва с кой знае какъв авторитет сред студентите. Е, това поне се опитваме да си спечелим. А ти какво се опитваш НЕ ЗНАМ. Прав си, трябва да сме политически чисти. И ТОВА Е ТАКА!!! Но ти може би не знаеш, че партията, за която толкова много говориш ни помогна да спасим пред общинския съвет студентски стол номер 10 от превръщането му в магазин, тя заведе и наши студенти в Брюксел и единствена поддържа контакти с нас и прави опити да ни помогне във връзка с решаването на проблема ни с общежитията. И ако искаш да знаеш се надявахме, че на въпросната среща ще има същата тема на разговор, но уви. Ние обаче на тръбим пред когото и да било ГЛАСУВАЙТЕ, ДРУГАРИ, ГЛАСУВАЙТЕ!!! Не беше хубаво да казвам това, защото веднага ще викнеш, че е агитация: НЕ Е АГИТАЦИЯ. Аз обаче не мога да скрия тези факти. Факти, с които ти не разполагаш в подкрепа на тезата си. затова казваМ и ще го кажа и на Студентския съвет и студентите: НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП, ГЛАСУВАЙТЕ ПО СЪВЕСТ, ЗАЩОТО ТЯ Е НАЙ ВАЖНОТО ПРИ ИЗБОРА. А на колегата Драганов казвам: МОЯТА СЪВЕСТ Е ЧИСТААААААААА!!!