argon bulletin board

Факултети => Факултет по икономически и социални науки => Темата е започната от: Kamelia_a в 03.02.2018, 17:40:06

Титла: ВНИМАНИЕ! ИЗМАМНИЦИ!
Публикувано от: Kamelia_a в 03.02.2018, 17:40:06
Колеги няма да разказвам надълго и широко как ме измамиха но искам да предупредя вас. Става въпрос за съдействие за изпити и имейл stefanikoleva@yahoo.com.  вземат парите и нищо не правят. Не се лъжете. Човека който получава парите е Любомир Славчев Кърмов ,егн: 8304261543.. Ако има и други излъгани нека пишат. Предай те информацията и във фейсбук профилите си за да не се лъжат хората и да си дават напразно парите.
Титла: Re: ВНИМАНИЕ! ИЗМАМНИЦИ!
Публикувано от: user в 05.02.2018, 02:02:49
То не е само този имейл, над 10 за съдействие за изпити, издаване на дипломи, цял учебен отдел. На този лесно всеки ще му намери тел номер, снимка, ръст, телосложение и адрес. Човекът добре си живее от студентски помощи. И какво като предадете информацията във фейсбук, ще смени имейла с други и оборотът продължава? Всеки ден пишат за измамни схеми и продължават да мятат през балконите найлонови торби с хилядарки. Въпросът е друг. А и е разбираемо е да се появи такава външна услуга, макар и менте в случая, при тази ангажираност на другите две популярни алтернативи за вземане на изпити - "консултация с преспиване" за момиченцата и "ще ми донесеш..." за момченцата. 
Титла: Re: ВНИМАНИЕ! ИЗМАМНИЦИ!
Публикувано от: Mimi-to в 03.04.2018, 15:21:13
Ами аз търся адреса на въпросния господин,тъй като при мен достигна до много по големи своеволия + позвъняване на личните номера на родителите ми и нон стоп писания посред нощ заплахи срещу мен и т.н ако някой има негов адрес във Велико Търново моля да ми каже...и без друго съм подала сигнал с/у въпросния и ще видим какво ще се случи...