argon bulletin board

Пловдивски университет => Форум за актуални въпроси, информация и обяви => Темата е започната от: Александър Солунов в 03.09.2018, 14:18:43

Титла: Коопериране в хранителната индустрия
Публикувано от: Александър Солунов в 03.09.2018, 14:18:43
Здравеите колеги. Моята специалност е биология и химия. 
Собственик съм на фирма Baker's standard ltd.  https://bakersstandard.com
Желая да се свържа с други колеги работещи в сферата на производство в хранителната индустрия.
За контакти моля използваите ел. поща от сайта.
Титла: Re: Коопериране в хранителната индустрия
Публикувано от: LeoHickx в 25.12.2018, 10:46:31
Большая часть содержимого этих версий позволяет мне обмениваться информацией очень хорошо.
Титла: Re: Коопериране в хранителната индустрия
Публикувано от: Александър Солунов в 26.03.2020, 20:42:59
Този продукт дава възможност да се произвежда паста от "брашно без твърда пшеница". Брашното от твърда пшеница е традиционно за приготвяне на тестени изделия. Поради недостатъчния брой брашно от твърда пшеница, ние разработваме нови технологии за производство от суровини от "не традиция". Подобрителят за паста позволява използването - обикновено пшенично брашно, ориз и царевица или смесено брашно. Пастата е със същото качество като традиционната паста, направена от твърдо пшенично брашно. Цената на крайния продукт намалява повече от три пъти. Няма разлика в качеството от традиционния продукт.
pasta/https://bakersstandard.com/project/improver-for-spagh%d0%b5tti-macaroni-vermicelli-noodles-pasta/ (https://bakersstandard.com/project/improver-for-spagh%d0%b5tti-macaroni-vermicelli-noodles-pasta/)
Титла: Re: Коопериране в хранителната индустрия
Публикувано от: Александър Солунов в 25.03.2021, 09:22:39
Of great interest are the other products manufactured by Baiker's standard ltd. in Bulgaria.
The brand of the company bread improver MAX-WAY unique product that really facilitates the work of each baker and streamlines the process of bread production to the maximum extent.MAX-WAY has a more pronounced effect on the volume and has a whitening effect on the bread.
The bread improver MAX-WAY makes the final production, ie the bread, always be of the same high quality, regardless of the fluctuations in the quality of the flour.
The price of this product is balanced in terms of quality-price.
Титла: Re: Коопериране в хранителната индустрия
Публикувано от: emomarina в 02.02.2023, 00:31:22
За да успява един малък бизнес, задължително има нужда от счетоводител, който коректно и точно да води счетводството. Трябва да можете да намерите добър счетоводител, който отговаря на вашите нужди и бюджет. С проучване и надлежна проверка можете да намерите счетоводител, който ще помогне на вашия бизнес да успее, свържете се с ContoLexvarna.bg (https://contolexvarna.bg)! office@contolexvarna.bg | 0878178972