argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: поправка при Бучков???  (Прочетена 1460 пъти)

grueva

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
поправка при Бучков???
« -: 03.06.2009, 22:10:24 »

моля за помащ!аз съм бф задочно 1ви курс и на 5 юни съм на поправка по увод в лит.теория
при Бучков!мн моля някой,който се е справил с този страшен изпит да пише и да ме ориентира! :-(някой може ли да каже какво обича да дава?чух,че обичал за тропите или тези теми,които са били на редовния!дали има нешто вярно в това?направо се побарквам и нз вече какво да уча?!предварително благпдаря на отзовалите се :-*
Активен

razpad

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5
Re: поправка при Бучков???
« Отговор #1 -: 04.06.2009, 19:32:49 »

Здравей колежке! Аз също трябва да ходя на поправка .  Славянска филология 1ви курс съм редовно. Насрочената дата всички  специалности и форми на обучение ли касае,или е само за задочното. Ние говорихме с него преди време и той поясни,че поправката била септември ? Иначе относно въпроса ти аз също съм чувал,че доцент Бучков  много държи на тропите и фигурите :)
« Последна редакция: 04.06.2009, 19:41:51 от razpad »
Активен

grueva

• Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 04.06.2009, 20:26:51 »

ами до колкото съм запозната това са поправки за всички!тва,че си редовно няма значение!би трябвало да можеш да се явиш и ти със задочното!  :-)
а септември са ликвидациите,не поправките поне за нас задочнците!то сигурно ще ходя и аз пак тогава, че нещо нищо ми не влиза в главата!дано да съм ти била полезна!
Активен

Lilly

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 109
« Отговор #3 -: 04.06.2009, 22:21:18 »

Колежката,която е редовно си ходи на поправка септември месец и вече,ако на ликвидация не го вземе,може да ходи на следващи дати със задочници или с редовни студенти на редовната сесия или на поправителната с протокол.
Активен

razpad

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5
« Отговор #4 -: 04.06.2009, 23:29:20 »

Хм...благодаря ви за отзивчивостта колежки...все тая дори и утре да е поправката няма да се явя, тъй като разбрах доста късно за нея и нямах време да се готвя...успех на тези,които ще се борят утре с литературната теория :). Ще чакаме разкази как е минал изпитът.
Активен

grueva

• Неактивен Неактивен
« Отговор #5 -: 11.06.2009, 21:41:10 »

при мен  и поправката не мина добре!ще ходя на ликвидация!то се видщ,че докато не седна да я науча тая лит. теория няма да го взема!и така...надявам се да успея вече, че така не може!сега трябва ли да плащам тая ликвидация или не?всеки има различно мнение!някой ако си има на идея, моля да сподели!благодаря!!!
Активен