argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Относно практически руски????  (Прочетена 1478 пъти)

polq_

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 130

Искам да попитам има ли някой ,който да се е прехвърлил друга специалност без взети Практически руски и Фонетика на СРЕ?
Активен

TressJolie

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 36
Re: Относно практически руски????
« Отговор #1 -: 17.07.2009, 00:54:30 »

· Студентите от Филологическия факултет, които възнамеряват да се преместят в друга специалност, е необходимо успешно да са положили всички семестриални изпити за I курс (I и II семестър).
Това пише в правилника. Ако си първи курс, не можеш да се прехвърлиш с невзети изпити. Ако си по-горен курс, вероятно ще можеш, но без да преминеш в по-горен курс, защото практическият руски е задължителен изпит. Надявам се да съм помогнала.
Активен

Антония

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 343
  • филологически факултет
« Отговор #2 -: 17.07.2009, 09:01:34 »

Прехвърлянето с невзет изпит е невъзможно.
Активен

van4eto_t

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 28
« Отговор #3 -: 23.07.2009, 15:06:14 »

а как става прехвърлянето,всмисъл от кой месец е възможно , защото имам само един изпит , а искам да се преместя! И този изпит - поправка ми е септември месец!! БЛАГОДАРЯ предварително
Активен

Маймунчо

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 96
« Отговор #4 -: 24.07.2009, 09:10:28 »

Ще те изчакат до поправката, спокойно. Мисля, че може да стане прехвърлянето до началото на следващата учебна година.
Активен
Самый отдаленный край Вселенной к чему-нибудь да близок, самый близкий от чего-нибудь да отдален.
К. Прутков

joro.vin

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 142
    • http://managerteams.com/
Re:Относно практически руски????
« Отговор #5 -: 01.08.2009, 16:24:59 »

Здрасти Поля,ами да ти кажа аз какво знам....Ако си в Български и Руски и не си взела само тези изпити смятам,че няма да имаш проблеми да се прехвърлиш веднага в друга специалност,в която няма Руски,защото ти си покрила другите изпити,стига да искаш да се преместиш в нещо с Български.Ако е за друго не съм много сигурен,но смятам че няма да има проблем,ако си обаче чиста Руска филология ще трябва да вземеш и тези изпити и ще можеш да се преместиш,а молбите се подават сега доколкото знам аз.Но наистина ще те изчакат до поправките.Така че успех и дано да съм ти бил полезен!
Активен

polq_

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 130
Re:Относно практически руски????
« Отговор #6 -: 01.08.2009, 17:30:18 »

Благодаря за отговора.БЕРЕ съм,но определено искам да уча нещо друго...Но като минат поправките ще видим ... може и да ми излезе късмет да се прехвърля :-P
Активен