argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: молби за държавен изпит по Финансов мениджмънт  (Прочетена 1207 пъти)

tanyateneva

• Гост

Здравейте на всички, тъй като от един месец се опитвам да се свържа с учебният отдел на ФИСН, и по-конкретно инспекторката, но всичко е без резултат, тъй като никой не си вдига телефона, та въпросът ми е (ако някой все пак знае нещо относно това). Имам две поправки - по Финансов анализ и техники на финансиране, които са съответно на 12,09 и 17,09, а молби за държавния изпит се подават до 20,09. Дали в този случай ще се приемат молби, ако резултатите от изпита излезнат на по-късна дата?

Благодаря ви за което
Активен

RAINA

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 129
  • Успехът е моя избор!

Няма да ти приемат молбата по простата причина че НЯМА  ДА СИ СЕМЕСТРИАЛНО ЗАВЪРШИЛ  към датата на подаване на молбата.
Активен
Аплодисментите са за мен.

iwanowa

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 65

Колегата и с изпити пак си е семестриално завършил, справка - статуса в базата данни с оценки. Иначе си в кофти ситуация, ако резултатите излезнат след 20.09  :-(
Активен
Повечето хора използват първите години от живота си, за да съсипят последните.

ilenko

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17

Молби ще се приемат до 23.09.2009 г. до 15.30 часа
Активен

stelly

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27

сигурно ли е че молби се приемат до 23.09??????????
Активен

dani_b_i

• Неактивен Неактивен

Да сигурно е. Вчера и аз говорих с инспекторката по този въпрос. На 21 и 22.09 обаче са почивни дни, така че ни остава само 23.09!
Активен

stelly

• Неактивен Неактивен

много ми е чудно кой и кога ще ни изнесе оценките от миналите изпити през последните дни???? :s:
Активен