argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Въпросче???  (Прочетена 2280 пъти)

Ifsit0

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
Въпросче???
« -: 30.09.2009, 17:44:23 »

Искам да попитам , понеже ни разпределиха в групи за език, и по стечение на обстоятелствата попаднах в първа група на най-ниското ниво. Мога ли да даржа още един тест , за да отида в по-горна група , за по високо ниво?
Активен

pustinqk

• Гост
Re:Въпросче???
« Отговор #1 -: 30.09.2009, 18:24:02 »

Допитай се до преподавателя - лично, или на e-mailа, който той даде(не на друг). Обясни как точно стоят нещата и защо искаш да минеш в другата група, да се надяваме, че ще прояви разбиране. За всички този тест дойде като гръм от ясно небе - за някои - повече, за други - по-малко. ;]
Ако в най-долната група няма да правите презентации+обсъждане+още много други неща - остани си там.

PS. Не ни ли разделиха на две групи или тези в сряда са най-умните?
Активен

Aleksey

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
« Отговор #2 -: 30.09.2009, 18:50:02 »

И на нас ни дадоха тест за разделяне по ниво  :-D Мен ме пратиха в най-забавната група (3та) :mooning: А ти откъде си сигурен/сигурна, че ако ти го дадат за втори път теста ще се справиш по-добре? Ако е бил същия като на нашата специалност (приложна математика) , който беше меко казано елементарен и не си се справил/а ...
Активен

Seishin

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 28
  • Ubuntu! ;)
« Отговор #3 -: 30.09.2009, 23:15:06 »

Теста беше елементарен, но трябваше да е малко повече време... Иначе аз така и не разбрах в коя група съм  :-D Колегата ни разделяше, разделяше, а аз си останах до края на часа в тази стая... Това означава ли, че съм в "зубърската група"?!  :haha:
Активен
Linux: The Choice of a GNU Generation

pustinqk

• Гост
« Отговор #4 -: 30.09.2009, 23:34:06 »

Ха-ха, аз пък не разбрах колко време имаме и си се мотах... Мислех, че е за четирите часа, та 47/60 отговорих, но като че ли не си чух името. Е, ако ме преместят - по-малко гърч! :]
PS. Които са при гл.ас. Шотлеков - да отворят сайта му, изискванията за презентациите са публикувани!
Активен

....

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
    • BIT-PU
« Отговор #5 -: 30.09.2009, 23:50:07 »

като чета какво си пишете май май утре и нас ни чака тест да ни разделят :D  :-D
Активен

Ifsit0

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #6 -: 01.10.2009, 14:35:20 »

ами тесте беше лесен да , обаче и аз не се осетих колко време имаме и направих половината горе долу а и ме мързеше много и си останах в първа група , но май ще си остана там както казахте = по малко гърч :) :D
Активен

ianica

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7
« Отговор #7 -: 01.10.2009, 16:11:39 »

колеги не е толкова важно в коя група сте попаднали а дали накрая ще си вземете изпита. вярно е че в наи високото ниво се учат много полезни неща но те могат да се научат и на други курсове стига да имате желание
Активен

kaia

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 94
« Отговор #8 -: 02.10.2009, 14:11:03 »

Искам да ви посъветвам да не се бутате при умните не е забавно и то никак.Дават безмислени проекти,от които само си губите времето и нервите.Аз бях в средната група и имаше проект след проект-шит....оставай си момиче при тези,които не са напред с материала по-добре е.Да не говори,че даскала пускаше 'забавни историики'-е не бяха много забавни де...абе вие си знаете,но съвет просто от мен.
Активен
Щастието се състои и в това да побеждаваш злото в себе си!!!

Alice_in_Wonderland

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 489
  • Well I Refuse! I Refuse! I Refuse!
« Отговор #9 -: 02.10.2009, 16:36:38 »

Най-готино е Боб и семейство Бисквиткови!
Не се бутайте за D- група... има и интересни неща и наистина може и да научите нещо ново, но пък и изискванията са по-високи.
Активен
Everybody Lies.

gocev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 29
  • Will code .NET for Food.
« Отговор #10 -: 04.10.2009, 11:41:15 »

Странно при нас беше точно обратното. В D-група не бяха най-напредналите, а в E. Лично моят съвет е ако имате повече свободно време и владеете езика на добро ниво да отидете в най-добрата група. Проектите макар и чести рядко са ми отнемали повече от 20-30 минути за сметка на ежеседмичното ходене на упржнения. Основно задачите се дават по електронната поща и имате рядки ходения до университета за презентиране и отценяване на проектите.

Поздрави,

Никола Гоцев.
Активен
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Help Bunny by Copying and pasting him! Help him gain world domination.

pustinqk

• Гост
« Отговор #11 -: 04.10.2009, 13:40:52 »

Интересно, в интернет пише, че съм Group A, а въпреки това трябва да правя проекти.

Може ли да ви попитам, тъй като вече сте минали по този път - забелязвам, че в изискванията пише "пригответе разпечатки на материали за раздаване, предназначени за Вашите колеги". Какво трябва да представлява това?

Ще се радвам да получа отговор. :]
Активен

gocev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 29
  • Will code .NET for Food.
« Отговор #12 -: 04.10.2009, 16:40:13 »

Мммм по въпросите:

1.Групите може би се сменят всяка година ако смяташ, че си се справил добре на есето/теста и ти преподава гл.ас. Шотлеков значи си във най-добрата група. Също така си спомям, че миналата година и долните групи правиха някакви проекти, но мисля че започнаха чак 2ри триместър .

2.Относно тези материали не мога да ти кажа точно какви са миналата година беше споменато нещо такова, но не помня да съм го правил :)

Поздрави,

Никола Гоцев.
« Последна редакция: 04.10.2009, 16:42:01 от gocev »
Активен
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Help Bunny by Copying and pasting him! Help him gain world domination.

antoniy

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 723
    • http://antoniy.net/
« Отговор #13 -: 04.10.2009, 21:12:10 »

Тъй като бях помолил автора (авторката) на темата да сложи подобаващо име, а това не се случи, темата се затваря.
Активен
Too short signature limits.