толкова много неща се изписаха тук несвързани със заглавието на темата че чак се регистрирах за да продалжа и аз да пиша неща които са тотално офтопик и дано да се приключи най-накрая темата
незнам каква е тая трева дето се пасе тук но изказвания като:
"Хора не си губете времето за за същите пари и за ммм 8 пъти по малко време ще научите точно 9 пъти повече и то без да четете книжки."
не могат да ми преминат през храносмилателния тракт вече 30 мин.
Учи се без да се четат книги? От кога ?
"Java, Java GUI programming , Java Streams. Java I/O, Java Threads, Collections API + all for SCJP certificate + Web Programing ( Servlets, JSP, javaScript, HTML, JSF !) + SQL ( Oracle SQL + PL/SQL + Hibernate + JPA ) + Java EE ( EJB 3.0, JMS, JPA, WebServices ( JAX-WS ), JAXB, JAXP, DOM, SAX, StAX" за два месеца ?
Извинявам се за израза но и да се наакаш това не може да го покриеш за два месеца нали ? Как става ? ? ? Как ?
Аз ще ти кажа как .. НЕ става.
Форумът трябва да е за да се помага на студентите а не да се подкопава доверието им към университета още повече.
Вместо да хвалиш някаква академия се замисли ти с какво си помогнал образованието в университета да се подобри?!? С какво? И не казвай .. няма с какво! Има ама е по лесно да не се прави нищо.
Амин