argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: безплатна Сиела  (Прочетена 3266 пъти)

law_master

• Адвокат
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 547
безплатна Сиела
« -: 21.11.2009, 15:22:41 »

http://thepiratebay.org/torrent/4133710/Ciela_4.0_Bulgarian_Legal_Software

Програмата е кракната и работи  :wink: Само при мен проблема е юе нещо кирилизацичта не ми е наред.
Активен
ЮРИДИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ

coco-brice

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19
Re:безплатна Сиела
« Отговор #1 -: 22.11.2009, 09:48:01 »

Активен
Bullshit Justice

stug

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 134
« Отговор #2 -: 22.11.2009, 14:09:16 »

Не знам доколко е редно да се появява тук такъв торент, но инсталацията е практически безмислена - от 1 Дек поддръжката на Сиела 4 се преустановява.
Активен

paragraf 11

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 264
« Отговор #3 -: 22.11.2009, 16:25:16 »

:-D :-D :-D
Цитат
Не знам доколко е редно да се появява тук такъв торент, но инсталацията е практически безмислена - от 1 Дек поддръжката на Сиела 4 се преустановява.

Последните изменения да са ти проблема.Най-ценното за мен е практиката по всеки нормативен акт, пък че ги няма последните няколко изменения, всеки малко разбираш от право трябва да е наясно с това, предвид че следи ДВ.В този смисъл хич не е безполезна програмката, защото ми спестява цялото ровене по сборници да изравям съдебната практика и статии покрай нея.
От друга страна ни дава въобще представи как се работи с правна програма, особено за такива, които имаме достъп до нея само в библиотеката.За без пари програмата е ПЕРФЕКТНА и много необходима :#1: :#1: :#1:  .

А доколко е редно не знам(всъщност знам),................ и да се разпространяват теми във форума за кандидатстудентски изпити по история.

Та едно голямо МЕРСИ за линковете.  :y: :y: :y:
Активен
UBI LEX, IBI POENA
Където има закон,там има и наказание