argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Финансов анализ - доц.Консулов  (Прочетена 2133 пъти)

tanyateneva

• Гост

Здравейте колеги, някой, който има одобрен проект по финансов анализ на изпита при Консулов дали ще може да ми го прати заедно със балансите за две години и отчета за приходи и разходи, че аз виждам малко затруднения при този изпит. Много благодаря ще бъда. e-mail: tatianna@abv.bg

Поздрави,
 :handshake: :-)
Активен

svetli44a

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18
Re:Финансов анализ - доц.Консулов
« Отговор #1 -: 07.01.2010, 18:34:00 »

Моля и аз искам лекциите по финансов анализ при Консулов,и задачи за тоя тест,понеже съм нов и не го знам,как минава изпита при него,труден ли е.Ако някои има лекции и материали е-маила ми е:barca_fan1@abv.bg,благодаря предварително  :bow:
Активен

mi6oka_mi4o

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 63
« Отговор #2 -: 07.01.2010, 19:51:08 »

Аз също ще съм благодарна на всякакви материали, но искам да помоля и за малко разяснения относно курсовата работа по финансов анализ - какво се иска, кога трябва да се предаде и пр. Благодаря  :-)
Активен

Kali

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11
« Отговор #3 -: 08.01.2010, 15:46:33 »

Изтегля се от интернет счетоводен баланс, ОПР и ОПП за 2007 и 2008 година на индустриално предприятие. След като доц. Консулов ги одобри, въз основа на тях се изготвя курсовата работа. Моделът е зададен по време на лекции и подробно обяснен от него. Препоръчително е да се използва EXCEL за изготвяне на курсова работа. За да добиете представа какво трябва да направите, са ви необходими лекциите. Курсовата работа се предава в деня на изпита. Приемат се само курсови работи, които са разработени по неговия модел. Одобрените курсови работи ви дават ,,пропуск" за самия изпит. Ще бъдат обявени допуснатите до изпит, след като се проверят анализите. Достатъчно е да сте били на лекции, за да си я подготвите.
Активен

mi6oka_mi4o

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 63
« Отговор #4 -: 08.01.2010, 22:04:48 »

Благодаря за информацията  :bow:
Активен