argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Социална политика vs. Стопанска история :)  (Прочетена 1128 пъти)

mirko88

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12

Привет колеги. Порай излизането на програмата за втория семестър се зачудих кой от двата избираеми предмета е по удачен избор и как са преподавателите който ги водят. Става въпрос за
Социална политика/Гл.ас.Ковачева/ и
Стопанска история/доц.Кацаркова/

Ако някой има добри или лоши впечетления нека ги сподели :)
пак повтарям става въпрос за избираем предмет и ми се ще избираемия предмет да не се превърне във воденичен камък които си връзвам :)

Активен

Васил Георгиев

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1157
  • Genius has side effects!
    • Ironichen - блогът на Васил Георгиев

Привет колеги. Порай излизането на програмата за втория семестър се зачудих кой от двата избираеми предмета е по удачен избор и как са преподавателите който ги водят. Става въпрос за
Социална политика/Гл.ас.Ковачева/ и
Стопанска история/доц.Кацаркова/

Ако някой има добри или лоши впечетления нека ги сподели :)
пак повтарям става въпрос за избираем предмет и ми се ще избираемия предмет да не се превърне във воденичен камък които си връзвам :)

Мнение относно социалната политика нямам, защото не съм имал подобна дисциплина! Стопанската история вече е друго нещо. Там определено имам лоши спомени, свързани с изпита, преподавателката и т.н. Лично аз ти препоръчвам да избегнеш стопанската история, предполагам социалната политика е по-добрия вариант! Успех!
Активен
"Човек трябва да живее така, че да не умре и след смъртта си!

sladuranka88

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21

Социална политика  :y:
Активен

Indigo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11

Социална политика и аз не съм имала, но смятам, че каквото и да е положението там, ще е по-добре от стопанска история :-X
Активен

raitchev

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 468
  • Русе

Още един негативен глас за стопанска история от мен. Не си вкарвай таралеж в гащите ;)
Поне имаш шанса да избираш... на мен ми беше задължителен изпит :(
Активен

mirko88

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12

Мерси, направих си извод. Мой познати също са споделяли с мен че стопанската история е кофти работа.
Активен