argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Изпит по Математика 2 част на 13.03.2010г. при Капитанова  (Прочетена 1105 пъти)

joro_yanev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Колеги исках да попитам дали на 13 март 2010 ще се явява някой,който има да взима математика 2 част и каква специалност е?
Активен

Йори.

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 10
  • Макроикономика

Колега,по принцип на 13.03 при Капитанова имаме ние (Макроикономика,1 курс) Предполагам,че ще си с нас ;)
Активен

joro_yanev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Да ясно,но се чудех дали няма да се явяват и колеги,които са били скъсани.А по принцип върху какво ще е самият изпит? Доколкото знам аз ще има функции и интеграли.Дали ще има и теория?Ако знаеш нещо колега пиши :)
Активен

Йори.

• Неактивен Неактивен
  • Макроикономика

Правилно знаеш.За теория не съм сигурен дали ще има..  Спомена се нещо,но..нищо сигурно.Съжалявам,че не мога да ти помогна с повече
Активен

Marigue

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34

Аз не съм от вашата специалност, ние имахме изпит по двете части математика наведнъж. До колкото знам, а и на нашия изпит беше така, дава винаги теория, но общо взето доста лесна и не е решаваща, особено ако си решиш задачите. Аз нямах време да отговарям на теор. въпроси, и ако бях решила на 100% задачите, щех да имам предполагам 6, а иначе ми писа 5.
Активен

Йори.

• Неактивен Неактивен
  • Макроикономика

Marigue , можеш ли да кажеш малко по-подробно на вас какво даде като задачи (определен тип),по нашата 2 част?
Активен

Marigue

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34

От втората част на учебника мисля, че бяха единствено няколко интеграла - 4-5, определени и неопределени.
Активен

Йори.

• Неактивен Неактивен
  • Макроикономика

Благодаря ти за отогвора ;)
Активен