argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Запитване относно дипломна работа  (Прочетена 1025 пъти)

nacho.nachev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Искам да разработя дипломна работа. Аз съм в двугодишен магистърски курс "Софтуерни технологии". Сега съм втора година и разбрах, че при успех повече от 4 може да правя дипломна работа.
Въпроса ми е дали може да ми кажете към кой преподавател във ФМИ може да се обърна за дипломна работа на Java и по конкретно имам предпочитания да направя дипломна работа, която да представлява приложение за мобилната операционна система на Google - Android.
Занимавам се с писането на такива приложения и няма да е ми е проблем създаването му. Може дори да не занимавам дипломния си ръководител. Освен ако той не иска да направим някакво конкретно приложение и да трябва да се обсъжда функциалността и реализация му.

Благодаря предварително за отговорите.
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2656
  • Code or Die
Re:Запитване относно дипломна работа
« Отговор #1 -: 20.03.2010, 19:01:43 »

Enkov ... ще ти позволи вероятно да направиш каквото си пожелаеш ако е нещо идеино може и пари да изкараш до тогава ако се продават от БГ приложения вече.

Иначе Стоянов може да има също някакви идеи за приложения за мобилни телефони и ти само да го напишеш ... ако се зарибяваш по изкуствен интелект и етц може да ти хареса или ако нямаш идея за дипломната работа.

Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
Re:Запитване относно дипломна работа
« Отговор #2 -: 20.03.2010, 21:04:46 »

Доц. Стоянов се занимава повече с Java, но ако той ви откаже, се обърнете към мен!
Активен