argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Резултати от поправката по финанси  (Прочетена 1180 пъти)

bl_ianka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16

Колеги, някой знае ли от къде можем да проверим резултатите от поправката по финанси при доц. Консулов от 15.09.2010 понеже в сайта ги няма , а в събота има ликвидация а и инспекторката казала че ги няма при нея и трябвало да отидем в събота да ги проверим. Ако някой знае нека сподели. Предварително благодаря.
Активен

Jack Bauer

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34
  • Бъди Ловец, за да не бъдеш Плячка!
    • Solvex Cosmetics
Re:Резултати от поправката по финанси
« Отговор #1 -: 23.09.2010, 12:54:49 »

Би трябвало да са излезнали. Аз съм бизнес администрация - магистратура и оценката е нанесена още на 20-ти /понеделник/.
100 % ги е изпратил - но явно някой още не ги е нанесал в сайта! И са вкарани само за отделни специалности.
Активен
Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо - Сократ

bl_ianka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16
« Отговор #2 -: 23.09.2010, 12:57:47 »

Ами аз съм счетовдство и анализ и резултатите не са нанесени незнам защо и дели изобщо ще ги нанесат.
Активен

dodinka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9
« Отговор #3 -: 23.09.2010, 14:13:59 »

Не мога да разбера едно- къде е организацията? Инспекторките не знаят нищо, деканът също. А Резултатите уж са излезнали? Къде? Как да знаем да се ходи ли на ликвидация или не? Моля, колеги ако знаете нещо за резултатите на Международна търговия, пишете.
dodinka@yahoo.com
Активен

hariti

• Гост
« Отговор #4 -: 23.09.2010, 14:23:49 »

Извадка от правилника на ПУ
Чл. 101 . /1/ Знанията и уменията на студентите се оценяват по шестобална система, като се прилагат въведените от Закона за висшето образование степени: отличен (6), много добър (5), добър (4), среден (3) и слаб (2). За успешно положен се смята изпит, оценен най-малко със среден (3) или със “Зачита се”. По решение на ФС може да се приложи и друга система за оценяване, като се осигури сравнимост на оценките с тези по шестобалната система.

/2/ Оценките се нанасят в главна книга и в протокол с подписа на изпитващия преподавател.

/3/        В срок не по-късно от 7 (седем) дни от датата на провеждане на писмения изпит преподавателят е длъжен да  внесе в изпитния протокол поставените оценки, както и да предостави възможност на студентите да разгледат своите работи и да се запознаят с мотивите за тяхното оценяване.

Чл. 163 . /1/ Настоящият правилник урежда формите и механизмите за установяване на нарушенията и процедурите за разрешаване на конфликтите, възникващи между студенти и преподаватели, както и конфликтите между преподаватели по повод на учебната и научноизследователската дейност. Конфликтите по повод на трудовите отношения се уреждат в съответствие с Кодекса на труда и Закона за уреждане на колективните трудови спорове.

/2/ Нарушения или конфликти, чието установяване / уреждане изисква административна намеса, се обсъждат и решават от съответните факултетни съвети или от АС в зависимост от характера на проблема.

/3/ Нарушения или конфликти, чието установяване / разрешаване е въпрос на лични и/или групови възгледи, позиции и интереси, се разглеждат и уреждат от Комисия за академична етика.

Там трябва да се жалвате, за да има какъвто и да е резултат, а не във форума.
Активен

Marigue

• Неактивен Неактивен
« Отговор #5 -: 23.09.2010, 16:57:54 »

Само да вметна, че и аз съм Международна търговия, и си видях оценката във вторник, лично, при инспекторката. Готови са резултатите, но явно не са нанесени в сайта.
Активен

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 189
    • Направи нужното.... не бъди послушен !!!
« Отговор #6 -: 24.09.2010, 20:57:48 »

Как е възможно резултатите от изпита на 15.09.2010г да излезнат на 27.09.2010г а ликвидацията да е на 25.09.2010г.,
като датата да е обяване 5 дни преди ликвидацията а именно 20.09.2010г.

Това може да се случи единствено в България и само в ПУ ??? !! Как??

Хайде кажете ми от къде да си вземе сега човек идивидуален протокол а ???

и в коя от двете зали да се яви 332 или 112, защото доц. Консулов има два изпита на 25.09.2010 и двата са от 11:00 часа.
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!
« Отговор #7 -: 25.09.2010, 00:29:37 »

Колега или колежке ,защо забравяш факта че в БГ няма невъзможни неща!?
Активен
Всичко е любов

Marigue

• Неактивен Неактивен
« Отговор #8 -: 25.09.2010, 08:39:00 »

Колеги, искам да ви попитам, някой има ли информация дали Консулов дава извънредни дати за изпита по финанси? Или ще трябва да чакаме другото лято ,редовната сесия и да се дипломираме малко преди пенсия?
Активен

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 189
    • Направи нужното.... не бъди послушен !!!
« Отговор #9 -: 26.09.2010, 22:15:22 »

По-скоро ще е пенсията..
Активен

ivva7

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 53
« Отговор #10 -: 26.09.2010, 22:50:25 »

Ако направиш лична уговорка с него дава възможност когато има лекции и носи тестове или въпроси на каквото там се явявате.
Активен