argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Лекции по Основи на компютърната информатика  (Прочетена 2926 пъти)

PONY

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 22

Къде мога да намеря лекциите при проф. Тотков
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page

Трябва ли да можеш да ги намериш?

Има си учебник - виж дали го има в библиотеката или в книжарницата.

Ако искаш слайдовете му - помолете го самият него.
Активен

PONY

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 22

Мерси
Активен

solar_sea

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 79
  • Станислав
    • Блогът ми :)

Хубаво би било да може да ги намери.

За пример - MIT Open Courseware от преди години, а и от известно време - Khan Academy.
Активен
Станислав Паскалев

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page

В МИТ - да.

А, защо не комуникирате с проф. Тотков или да отправите пожелание към деканското ръководство.

Аз самият си споделям всички материали, които използвам, със студентите. Така че забележката ми беше по-скоро констатация, че няма да ги намери лесно или че не бива да ги търси по форума.
Активен

Таньо Иванов

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 81
  • Бъди коректен потребителю!

Наистина проф. Тотков дава информация от къде да намерите лекцийте, аз лично знам но не е хубаво да се споделя такава информация във форума.

Иначе ако говорим за проф. Тотков, за мене той е един от най-умните хора в ПУ и може би в цяла България. Прочетох ОКИ преди една година 4 пъти и е много хубава книга, препоръчвам ви да я прочетете :)
Активен
Блаженството за тялото е здравето, за ума – знанието.

Predator

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19

Иначе ако говорим за проф. Тотков, за мене той е един от най-умните хора в ПУ и може би в цяла България. Прочетох ОКИ преди една година 4 пъти и е много хубава книга, препоръчвам ви да я прочетете :)
Леко да не се подхлъзнеш на мазното и да паднеш
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page

Моля, без такива определения и обиди!

Ако Predator има конкретни факти и му стиска - нека ги изложи. Т.е. да се обоснове - кое в книгата не му харесва, кое в заслугите на проф. Тотков не му харесва. Аз не хваля проф. Тотков, но не го и критикувам. А Tanjo просто е казал, че му харесва учебника.
Активен

Таньо Иванов

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 81
  • Бъди коректен потребителю!

Точно това имах предвид.
Не знам защо така го е приел Predator. Може би просто не може да оцени една книга :wink:
Активен
Блаженството за тялото е здравето, за ума – знанието.

xyz--

• Гост

Кво ви е крив колегата Predator, не виждате ли, че се шегува.

Просто е подозрително да хвалиш публично преподавател, докато ти предава. Като ти предава, трябва да го нареждаш(ама с любов да го нареждаш, не с лошо), иначе не е реално.  :inlove: После вече може да напишеш ода за него.

Лекциите, някои ги има в сайта на доц. д-р Шкуртов, ама не всички. И ще е добре да запомните разни неща, не да ги забравите после, защото ще ви трябват и по КА.
Активен

ipb

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 43

http://dox.bg/files/dw?a=683d3a0f37

Тук имаш конспекта + отговор на всеки един въпрос, слайдовете и задачите върху които е изпита.Това е за задочно, но ме съмнява, че изпита на редовните ще е нещо по-трудно от това.
Активен

Predator

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19

Може би просто не може да оцени една книга :wink:
А може би Predator изобщо не е говорил за книгата.

Г-н Енков, лекциите на проф. Тотков са ми били изключително интересни (за разлика от на някои други преподаватели) и съм ги посещавал на 100% просто, защото са ми били интересни. Същото мога да кажа и за книгата му, която си изчетох с кеф и даже наскоро си направих лека справка с нея (не помня за какво), така че за него или добро, или нищо :beer:

xyz,
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page

Просто ми се искаше форума да не е чат. Това е!
Активен