argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Тестове по Техники на Финансиране при доц.В.Христов - магистри  (Прочетена 2767 пъти)

tanyateneva

• Гост

Здравейте, някой има ли тестовете за изпита по Техники на Финансиране при доц.В.Христов - магистри. Ако ги има ще съм благодарна да ми ги изпрати на е-мейл: tatianna@abv.bg
Активен

aniiito

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11

здравейте колеги. Аз също ще съм много благодарна ако ми ги изпратите на email aniii2005@abv.bg
Активен

finansi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8

Здравейте, много ще се радваме ако пратите тестове и на finansi09@abv.bg. Благодаря!
Активен

vierra

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18

Ако бихте ли ги изпратили и на мен vierra.v@gmail.com Благодаря!!!
Активен

verka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8

Може ли да ги  пратите  и на мен.Благодаря  предварително!verka_1985@abv.bg
Активен

tanyateneva

• Гост

Дали има дата вече за изпита по Техники на финансиране?
Активен

merkka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4

zdraveite moje li da mi kajete i na men kakav 6te bade testa i koga 6te se provede,blagodarq
e-mail marieta_stefanova@abv.bg
Активен

doni_18

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12

Ще съм благодарна ако и на мен ги изпратите doni_18@abv.bg
Активен

mi6oka_mi4o

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 63

Изпратете ги и на мен, моля. mi6oka_mi4o@abv.bg     :bow:
Активен

merkka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4

zdraveite, molq za malko pomo6t kolegi,ako moje da mi pratite na mail marieta_stefanova@abv.bg kakvito materiali imate za izpiti,testove i lekcii 6te vi bada blagodarna
Активен

Elmaira

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 64

Здравейте Колеги,ще ви бъда много благодарна ако ми изпратите тестовете,давани на изпит по Техники на финансиране при Христов,защото ми предстои изпит на 13.Много благодаря на отзивчивите колеги.  :bow: E-mail-ът ми е eeeli_mail@abv.bg
Активен

lifequard

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12

Ще съм много лагодарен ако и аз получа тестове по техники на финансиране,дори мога и да почерпя .... orb_@abv.bg    благодаря предварително
Активен

aniiito

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11

Здравейте колеги. Ако може пратете и на мен някакви тестове - aniii2005@abv.bg  БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО...
Активен

vierra

• Неактивен Неактивен

Колеги, дали някой има тестове при доцента. В сряда съм на поправка и всяка помощ е добре дошла.

Ако имате моля изпращайте на:vierra.v@gmail.com
Активен

tanyateneva

• Гост

Здрваейте, някой знаел ли е, чце в последния момент са сменили датата на поправка от 22,09 на 21,09?
Просто е безумие това с този преподавател. Нямам думи. Ако някой е успял да ходи на попварката моля да сподели мнения какви тестове е имало, че аз пак увиснах.
Активен

svetli44a

• Неактивен Неактивен

Ако някои има тестовете по техники на финансиране при христов нека ми ги прати на barca_fan1@abv.bg  Oбещавам да почерпя който ми помогне
Активен