argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: СТУДЕНТСКИ СТИПЕНДИИ - независимо от постигнатия успех!  (Прочетена 1634 пъти)

poriv

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Във връзка с проект „Студентски порив”, финансиран от Фондация „Порив”, се набират и класират кандидати за еднократни годишни стипендии!
Право за кандидатстване за тези стипендии имат всички студенти, редовна форма на обучение, независимо от постигнатия семестриален успех!
Стипендията е в размер на 5000 (пет хиляди) лева годишно и се получава еднократно в началото на учебната година.

Кандидатстването по проект „Студентски порив” се извършва на сайта: WWW.PORIV.ORG
Активен

radko87

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 112
  • Stupid man :D

Това ми звучи много нереално.....
Ето малко цитати от сайта им:
Пакетът с допълнителни документи включва:
.....
3. Платежно нареждане за платена такса за обработка на документите в размер на 30 (тридесет) лева.

и следващата интересна част
лед приключване на втория етап се оповестяват тримата финалисти, всеки от които ще получи своите еднократни стипендии в размер на 5000 (пет хиляди) лева.

Може би не съм прав, но на мен това ми звучи като - дайте си парите пък за  стипендии .... мечтайте.
Моя съвет е: Колеги, нека помислим .... това определено  намирисва.

@poriv защо няма нито едно лице за контакт на сайта Ви ? Само телефонче и IBAN ?
« Последна редакция: 28.09.2010, 13:20:14 от radko87 »
Активен
Sun Certified Java Programer/OCJP/ - От Sun спомен нема .....

kaia

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 94

Съгласна съм с radko87 ...
Защо трябва да даваме 30 лв за обработка на документи???
Ще кандидатстват хиляди за 3-те стипендии все пак, ако бяха 5 лв. по-нормално...а и наистина коя е тази фондация "Порив" някой да знае нещо за нея???Според мен, ако беше всичко наред все пак в сайта на ПУ щяха да го публикуват като новина, а не във форума ни...
Всеки си решава за себе си, но се замислете първо!
Аз ще опитам да проверя нещата...
Активен
Щастието се състои и в това да побеждаваш злото в себе си!!!

S.Cvetkov

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 433
  • Самуил Ц.
    • Стундетски съвет при ПУ "Паисий Хилендарски"

Измамници на корем
Активен
С. Цветков

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

Поредната пирамида в Пловдивски вариант.Помислете само 10000 балъци студенти от целия град по 30 лева са 300000лева за обработка на документи.Разходи за офис,компютри, заплати ,да приемем приблизително 10000лева.Щастливци 3 броя по 5000лева става 15000лева.общо разходи 25000лева печалба та е разликата между приходите и разходите или става 275000лева.За половин година това е доста добър доход без много рискове!Дерзайте балъци,богатите стават все по богати защото простия народ ги прави богати!инж.Янков 6курс Право ПУ :y: :-) :sun:
Активен
Всичко е любов