argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Тестове по счетоводни стандарти от 06.02.2010!!!  (Прочетена 1498 пъти)

justadreamer

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7

Колеги моля някой ако има трите варианта на тестовете по счетоводни стандарти от 06.02.2010 нека ми ги прати. Връщам ги вярно решени плюс няколко варианта!! Спешно!! skype: svetlomir_balezdrov , e-mail: svetlomir_balezdrov@mail.bg
Активен

mimence_y

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 57

И на мен ако може да ми ги изпратите ще съм много благодарна,mimence_y@abv.bg.Благодаря предвартиелно.
Активен

dani

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

ako moje i na men yordanka_p_z@abv.bg
Активен

veni_p

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Колеги, моля ако някой има тестовете да ги прати и на мене - veni_p@abv.bg. Много ви благодаря!
Активен

sesilkmn

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 20

Ако може и на мен-sisi_06.1983@abv.bg.Благодаря предварително!
Активен

ninkata86

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6

Здравейте колеги!
Ще съм Ви благодарна, ако ми изпратите и на мен тестовете от тази година! Ако някой желае мога да изпратя по стари тестове. nina_bazeva@abv.bg
Активен

juli_85

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 60

Само нека да отбележа, колеги , че не тук е мястото за обсъждане на тези неща!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Или си мислите че преподавателите не четат тези форуми? Или че са толкова глупави като знаят, че тестът е разпространен - да не го сменят?
Активен

moonstar

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12

Здравейте, може ли да изпратите тестовете и на miska_18@abv.bg.Благодаря предварително!
Активен

bl_ianka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16

Здравейте, може ли да изпратите тестовете и на       bl_ianka@abv.bg   .Благодаря предварително!
Активен