argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Търговска марка и търговия с интелектуална собственост  (Прочетена 1421 пъти)

NIKIGURGOV

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19

Колеги, някой може ли да ми каже какво ще представлява изпита и ако имате някакви материали ако може да ми ги пратите на nikigurgov@abv.bg
Активен

hariti

• Гост

За изпита може да се използват закони:
Закон за авторското право и сродните му права
Закон за патентите и регистрацията на полезните модели
Закон за марките и географските обозначения
Закон за промишления дизайн
Закон за топологията на интегралните схеми
Закон за защита на конкуренцията

2 въпроса от конспекта
учебници:
Авторско право - Серафимов
Патентно право - Серафимов
Активен

kaka_vi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27

Ако е за Маркетинг задочно 4ти курс при доц.Станин:
Учи се от лекциите, не е нужен учебник. Ще има 2 въпроса /теми/. Единият сигурен въпрос е темата за Изобретение.
Носят се законите, за да се цитират. Има книжка, в която са събрани тези закони.
Това е. Успех на всички!
Активен

NIKIGURGOV

• Неактивен Неактивен

A може ли някой да ми изпрати лекциите тогава!Ще съм ви много благодарен!И тази книжка със законите къде се продава и как и е заглавието?
Активен

NIKIGURGOV

• Неактивен Неактивен

Може ли някой да ми изпрати лекциите!Ще съм ви много благодарен!И тази книжка със законите къде се продава и как и е заглавието?Каква и е цената?Няма ли я в интернет?
Активен

lunarcell

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9

може ли и на мен някой да ми прати лекциите? Проверих в учебните материали, още никой не ги е качил

oceanlore@abv.bg
Активен

Elena

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 80

Не ти трябва точно книжка със законите. И по принцип изобщо не ти трябват законите. Просто на изпита можеш да ги ползваш за да се подсещаш. Можеш да си ги намериш в интернет законите и да си ги изпринтиш.
Активен