argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Дати за държавни изпити - Бакалаври  (Прочетена 594 пъти)

lunarcell

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9

Здравейте колеги,

Някой знае ли приблизително кога са държавните изпити на бакалаврите на есен в нашия факултет? Знам че е прекалено рано за конкретни дати, но горе-долу как са се падали минали години има ли някой някаква идея? Писах на инспекторката, но отговор, разбира се, не последва.

Питам от толкова рано, понеже трябва да си уредя нещата с отпуската и да се възползвам от все още евтините самолетни билети (живея в чужбина).

Благодаря предварително. :)
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 140
Re:Дати за държавни изпити - Бакалаври
« Отговор #1 -: 14.04.2011, 14:59:53 »

И аз съм в същото положение, но аз чакам дата за подпис върху дипломата.....Билетите всеки ден стават все по-скъпи, а дати най-верояно ще има 7-8 дена преди самата дата.... :mmm:
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 14.04.2011, 15:01:42 »

А датите за държавен са - за лятото е началото на юни (поне така ми казаха февруари месец) и после октомври има...Успех :y:
Активен

lunarcell

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9
« Отговор #3 -: 14.04.2011, 16:12:56 »

Мерси, мен ме интересуват октомври кога са. А иначе за самолетните билети -- сега за последната лятна сесия (аз съм 4 курс) цената е станала двойна спрямо миналата година, хем е 2 месеца по-рано. Просто искам този месец да си взема билет, докато са на 1/4 цените за полетите през октомври спрямо това, което платих в момента. Но информация никъде не открих приблизително кога се провеждат тези изпити :/
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен
« Отговор #4 -: 14.04.2011, 16:42:18 »

Да...моя държавен миналата година беше на 9 или 10-ти октомври
Активен