argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Онлайн Проверка на Оценките  (Прочетена 2255 пъти)

kirilov1912

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 61

Здравейте колеги . Има ли някой представа кога точно се нанасят оценките в сайта,защото първия семестър мина отдавна,а проверката в сайта с фак. номер и ЕГН не дава никакъв резултат .. въобще нанасят ли се или каква е практиката за нанасяне ?
Активен

aMoPe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 720
  • Маркетинг Р, IV курс
Re:Онлайн Проверка на Оценките
« Отговор #1 -: 05.06.2011, 10:31:31 »

При мен се получава :)
Активен
You must be the change you wish to see in the world!

FIFPlovdiv

• Гост
« Отговор #2 -: 07.06.2011, 02:13:31 »

Аз вече съм почти трети курс, и няма нито една оценка в сайта. Разбираемо е донякъде, след като всички протоколи са на хартия, и едва ли някой ще седне специално да ги пише в интернет  :-(
Активен

aMoPe

• Неактивен Неактивен
  • Маркетинг Р, IV курс
« Отговор #3 -: 07.06.2011, 09:32:11 »

Наистина ли нямате оценки там? Кои факултет сте.... Ние във ФИСН, всички имаме оценките в сайта на ПУ
Активен

FIFPlovdiv

• Гост
« Отговор #4 -: 07.06.2011, 19:36:16 »

Аз съм във философско-историческия  :-(
Активен

kirilov1912

• Неактивен Неактивен
« Отговор #5 -: 24.06.2011, 05:59:43 »

Не е проблем това,че ги няма в интернет ! Студенти,които са заинтересувани от оценките си,винаги могат да се обърнат към инспекторките си или просто да проверяват на текущ изпит за оценки от изминал ... не се изисква кой знае какви усилия  :?  :?
Активен

magdanoz

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 53
  • Всестранно развита личност :)
« Отговор #6 -: 24.06.2011, 21:17:09 »

Не е проблем това,че ги няма в интернет ! Студенти,които са заинтересувани от оценките си,винаги могат да се обърнат към инспекторките си или просто да проверяват на текущ изпит за оценки от изминал ... не се изисква кой знае какви усилия  :?  :?

Проблем е :) в 21 век сме.. студентите от ФИСН.. с нищо не са по-различни от нас във ФИФ. Това че инспекторките ги мързи.. си е съвсем друга тема на разговора.
Активен

kirilov1912

• Неактивен Неактивен
« Отговор #7 -: 24.06.2011, 21:56:52 »

Проблем е :) в 21 век сме.. студентите от ФИСН.. с нищо не са по-различни от нас във ФИФ. Това че инспекторките ги мързи.. си е съвсем друга тема на разговора.

И като сме във 21 век,какво ? Нямаме крака,уста или не знаем български език ли ? Изкарват се списъци и най малкото,което се изисква от един студент е просто да се поинтересува :) Както казах в предишния си пост - да отидеш на текущ изпит и да се поинтересуваш за оценка от предишен,и всичко си идва на мястото без излишни нерви,а това,че инспекторките са мързеливи е доста относително казано при положение,че в изпитната сесия идват още амнайсе хиляди кандидат студенти,които задават въпроси,на които въпроси също има отговор в интернет .. или може би и за това са им виновни инспекторките ? Айде малко по сериозно ! Наистина е удобно да се прави проверка в и-нет,но това далеч не е проблем,на който трябва да се обръща внимание ... съжелявам,че отворих тема дори ...
Активен

magdanoz

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 53
  • Всестранно развита личност :)
« Отговор #8 -: 25.06.2011, 09:43:38 »

Не става въпрос за алтернативите пич.. Става въпрос че е дискриминиращо.. за едни да може за други не. :)
Студентите от различните факултети все още сме с равни права (уж). Колегите които не са от Пловдив им е доста кофти, като трябва да звънят като луди, за да си разберат оценките. Колкото до краката.. доста налудничави и банални примери мога да ти дам.. но не мисля че е нужно :) Въпроса е принципен.
Активен

aMoPe

• Неактивен Неактивен
  • Маркетинг Р, IV курс
« Отговор #9 -: 25.06.2011, 12:35:11 »

Щом като е посечено в сайта, че студентите ще могат да проверяват оценки чрез интернет е задължително да ги има там. Като не могат да си вършат работата да махнат тази опция и всеки да си проверява чрез обаждане или посещение на съответната инспектор/ка. Поне така няма да има сърдити. :)
Активен

FIFPlovdiv

• Гост
« Отговор #10 -: 25.06.2011, 17:22:46 »

Щом като е посечено в сайта, че студентите ще могат да проверяват оценки чрез интернет е задължително да ги има там. Като не могат да си вършат работата да махнат тази опция и всеки да си проверява чрез обаждане или посещение на съответната инспектор/ка. Поне така няма да има сърдити. :)
Абсолютно  :-)
Активен

kirilov1912

• Неактивен Неактивен
« Отговор #11 -: 25.06.2011, 19:01:16 »

Не ме разбирайте погрешно. Напълно съм съгласен с всичко казано до тук,но мисълта ми беше,че това далеч не е проблема,на който трябва да се обръща особено голямо внимание,при положение,че има нужда от много по сериозно корекции чисто в организационен план ! Едно телефонно обаждане може да ти предостави информацията от която се нуждаеш,но като пример ще дам нещо друго - не може 3-4 специалности да имат изпит от 9 сутринта,а стаята,в която е определен да протече изпита да не може да побере дори само едната специалност ! Не можа да викаш 300 човека за изпит в един час и в една стая при положение,че се знае за каква бройка става въпрос и да ти кажат,че сега ще влезнат едните,след час и половина,два часа другите,а третите ще трябва да изчакат още час-два ... нещо,което бърка работите на много повече хора,които не са от Пловдив и които имат куп други ангажименти ! Организационната част куца много и определено онлайн проверката на оценките е далеч от това,което трябва да се вземе под внимание като основно ! Да не говорим,че първия семестър тази година,бяхме извикани на изпит от 9 сутринта в ректората,като чакахме 1 час,а в последствие ни се каза,че изпита се премества в 12,а накрая го карахме 3 след обяд ... това са единични примери,като мога да изброявам такива до утре,че чак да ви стане тъпо ...
Активен