Не ме разбирайте погрешно. Напълно съм съгласен с всичко казано до тук,но мисълта ми беше,че това далеч не е проблема,на който трябва да се обръща особено голямо внимание,при положение,че има нужда от много по сериозно корекции чисто в организационен план ! Едно телефонно обаждане може да ти предостави информацията от която се нуждаеш,но като пример ще дам нещо друго - не може 3-4 специалности да имат изпит от 9 сутринта,а стаята,в която е определен да протече изпита да не може да побере дори само едната специалност ! Не можа да викаш 300 човека за изпит в един час и в една стая при положение,че се знае за каква бройка става въпрос и да ти кажат,че сега ще влезнат едните,след час и половина,два часа другите,а третите ще трябва да изчакат още час-два ... нещо,което бърка работите на много повече хора,които не са от Пловдив и които имат куп други ангажименти ! Организационната част куца много и определено онлайн проверката на оценките е далеч от това,което трябва да се вземе под внимание като основно ! Да не говорим,че първия семестър тази година,бяхме извикани на изпит от 9 сутринта в ректората,като чакахме 1 час,а в последствие ни се каза,че изпита се премества в 12,а накрая го карахме 3 след обяд ... това са единични примери,като мога да изброявам такива до утре,че чак да ви стане тъпо ...