argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Спорт?!  (Прочетена 1050 пъти)

ПУ

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 43
Спорт?!
« -: 16.10.2006, 21:35:59 »

Колеги, първи курс информатика съм и в понеделник имам 2 часа спорт и само това за целия ден. Не съм от Пловдив и не виждам много смисъл да идвам в понеделник. Разпитах състуденти и те също не посещават този предмет. Въпроса ми е какво трябва да се направи, за да съм спокоен, че на края на семсетъра/годината няма да ми се налага да държа някакъв изпит по физкулура? Ако може да се замести с друг предмет ли не знам.
Активен

Ivelinka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 430
    • My YouTube
Re: Спорт?!
« Отговор #1 -: 16.10.2006, 22:12:37 »

Няма нужда да ходиш, нужно е да си изкараш допълнителна дисциплина (избираема или факултативна) да държиш изпит, да имаш оценка и с кредитите от нея ще си покриеш спорт-а. :)
Активен
There is always something waiting at the end of the road... if you are not willing to see it, you probably shouldn't be there

Emi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 339
« Отговор #2 -: 19.10.2006, 12:38:41 »

ОК, ама ние в първи курс нямамаме избираеми дисциплини!!! И Освен това за семестър имаме по 4 дисциплини плюс спорта.... И как точно става това - хем да не ходиш на спорт, хем да ти дадат заверка накрая :? И аз имам същия проблем, и ако може някой да уточни как точно става цялата история с кредитите :|
Активен

Stilgar

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 843
« Отговор #3 -: 19.10.2006, 13:47:19 »

fakultativnite disciplini sa za vsichki
osven tova pri dobro jelanie spokoino moje da se zapishe druga izbiraema
Активен
"Човек винаги трябва да си прави background" - Lia

Ivelinka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 430
    • My YouTube
« Отговор #4 -: 19.10.2006, 16:40:56 »

Emi заверки в нашия факултет НЯМА!

Само някой учители си имат тяхни си заверки, те си ги гледат и после не те допускат до изпит. Обаче нали идеята е да не ходиш на изпит по СПОРТ, нали затова ще си караш допълнителна дисциплина.

Обаче, понеже в 1ви курс е още трудно да свикнеш, най-добре остави допълнителната дисциплина за по-горен курс.  Макар че много мой колеги още 1вия триместът на 1ви курс караха допълнителна, всеки си преценява според възможностите си.
« Последна редакция: 19.10.2006, 16:43:59 от Ivelinka »
Активен
There is always something waiting at the end of the road... if you are not willing to see it, you probably shouldn't be there