argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Обява за работа, Андроид разработчик/разработчици без опит.  (Прочетена 1263 пъти)

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2656
  • Code or Die

Препращам обявата, тъй като смятам че в ФМИ трябва да има такива хора. Аз лично ако бях 4ти курс бих кандидатствал веднага.

Цитат
Здравейте,

Пиша във форума, тъй като наш клиент - софтуерна компания с клон в Пловдив търси мотивирани хора с малко или дори без практически опит с Android, които имат желание да се развиват като разработчици на мобилни приложения!

Необходимо е да имате поне някакъв, дори и минимален опит в програмирането, като този с Java би се смятал за голямо предимство. Няма проблем и ако сте студент, но поне 3ти курс... все пак ще се обучавате  и по време на работа, така че компанията трябва да може да разчита на нас 8 ч., 5 дни в седмицата smile
Нужно е и да поназнайвате английски добре, понеже не се работи за българския пазар.

Ами това е.. всеки който търси възможност да навлезе в тази така актуална сфера към момента и търси мястото, на което да му се даде възможност да се учи и развива моля да се свърже с мен на по-долу посочените координати!

Поздрави,

Ради
E-mail: radka@bulwork.com
Address: Plovdiv, 38 Rayko Daskalov Str
Mobile phone: +359 898 774 991; +359 886 466 579

П.С. Изпуснах да кажа, че услугите ни като посредник са безплатни  roll
Активен

aJ|eKc

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 73

Ако са 3-ти и поназнайват, също няма проблем :)
Активен
"Някой има ли 'Да мислим на Български' - на Джава."
To become a king, one first needs to be a man.

ash_

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5
  • Dream Theater

Ех, как никой не търси хора за Windows Phone 7 / XNA :) Чувствам последната половин година от живота си изгубена
Активен
Carpe diem