argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Въпрос относно ликвидационната сесия  (Прочетена 1335 пъти)

funcrow

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8

Здравейте! Тази година ще записвам 4-ти курс редовно обучение по специалността Стопанско управление. Проблемът е следния: имам висящ изпит по Планиране и Прогнозиране при доц. Славенков от 2-ри курс (2009-2010) Досега съм явявал единствено на една поправка при него и бях скъсан  :? През изминалия курс 2010-2011 обаче, преподавателят по Планиране и Прогнозиране на по-долния курс беше сменен и сега поправките няма да са при Славенков. И тук идва въпросът: Задължително ли трябва да държа ликвидацията си при Славенков или трябва да потърся контакт с новия преподавател?
Активен

rumyanadg

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
Re:Въпрос относно ликвидационната сесия
« Отговор #1 -: 19.08.2011, 12:11:40 »

Здравейте! Имах подобен проблем с курса по финанси, аз съм спец. Счетоводство и анализ - магистър. Не бях се явявала на изпита в първи курс , и когато отидох да си вземам протокол от инспекторката вече втори курс, разбрах че преподавателя ми е сменен. И тук възникна същия въпрос, и отговора на инспекторката беше следния: Да проверя дали моя преподавател все още води лекционни курсове в университета за да може да ме изпита, ако вече не води, единствения вариант е да се свържа с новия преподавател и той да ме изпита. Надявам се да съм ви била полезна. Успех!
Активен

hariti

• Гост
« Отговор #2 -: 19.08.2011, 12:59:22 »

Как да не й забиеш един централно на тази инспекторка?!?!  :evil:
Активен

stela12

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
« Отговор #3 -: 21.08.2011, 21:20:52 »

az sam 1-kurs makroikonomika i imam 2 likvidacii po matematika pri rusev... :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ako nqkoi ima nqkakva ideq koga shte nazna4at datite da pi6e
Активен

rumyanadg

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
« Отговор #4 -: 21.08.2011, 22:35:47 »

Проверявай на сайта за изнесени дати след 25.08, аз това бях открила като инфо за предстоящата поправка и ликвидация. Да видим дали ще са точни в датата? :yawn:
Активен

defformero

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9
  • Маркетинг Р
« Отговор #5 -: 24.08.2011, 09:33:53 »

az sam 1-kurs makroikonomika i imam 2 likvidacii po matematika pri rusev... :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ako nqkoi ima nqkakva ideq koga shte nazna4at datite da pi6e

Аз съм със същия проблем, доколкото пише в академичния календар ликвидационната сесия е в периода 20.09-25.09, айде дано ги вземем тия математики ;д...
Активен

funcrow

• Неактивен Неактивен
« Отговор #6 -: 24.08.2011, 16:22:56 »

Доколкото ми е известно, можете да се явите и на датата през поправителната сесия с индивидуален протокол. Специално при Русев не вярвам да има проблем  :-)
Активен

naskos90

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 31
« Отговор #7 -: 31.08.2011, 15:42:14 »

Здравейте,аз съм Стопанско управление /задочно/ и тъй като нашите поправки и ликвидации минаха,сега дали ще може да се ява с редовните,като си взема индивидуален протокол? Мерси предварително Smiley Smiley
Активен

funcrow

• Неактивен Неактивен
« Отговор #8 -: 31.08.2011, 17:49:03 »

Здравейте,аз съм Стопанско управление /задочно/ и тъй като нашите поправки и ликвидации минаха,сега дали ще може да се ява с редовните,като си взема индивидуален протокол? Мерси предварително Smiley Smiley

Не би трябвало да има проблем. Вероятно ще важи единствено лимита за 3 явявания на година по всеки невзет изпит. Зависи колко пъти си се явявал досега.
Активен