argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Университетът е на достатъчно високо ниво,за да предложи и тази магистратура !  (Прочетена 943 пъти)

summer

• Гост

Въпросът ми е защо  :-o за разлика от други университети (СУ,,Вт.У,БУ,ЮЗУ) Пловдивският университет  не предлага магистърска специалност: ПУП,НУП за специалисти или неспециалисти,при положение ,че Пловдив е вторият по големина град в България?
Университетът  е на достатъчно високо ниво..,за да предложи и тази магистърска програма.

Не е ли странно според вас?
Ето, наскоро беше въведена специалност "Финанси" бакалавърска степен,което означава развитие на университета като цяло.Поздрави !

Оставам с надеждата ,че развитието ще продължи ,защото именно това развитие е в основата на израстването..

« Последна редакция: 25.12.2012, 13:12:43 от summer »
Активен

bqrqn4eto

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 475
  • Философия

Напълно съм съгласна с теб, могат да се предложат както тези магистратури така и философски в философско-исторически факултет,защото там доколкото съм запозната има желаещи за философски магистратури,но за жалост няма акредитация на съответните такива.Надеждата умира последна както се казва и се надявам догодина да има някакво развитие покрай  магистратурите (особено в ФИФ)
Активен