"Сам се заби с тоя ферман, дето си изписал, пич. Малко от нас ще си губят времето да го напишат, а също така и прочетат. Аз лично няма да инвестирам време в четенето му, че да съм съпричастен към твоето безделие."
Това само показва, че аз имам какво да кажа, а вие не
Относно мнението на Nuwiel:
"Дали не е от злоба, че не знаеш тези езици и дали не е от злоба, че хората познавайки тези езици взимат доста солидни заплати ...."
Направо, аз съм Крюела и ви завиждам
:D Браво на великите програмисти.. Сериозно, явно е безпредметно да пиша повече тук, след като никой не си прави труда да вникне в смисъла. Напрактика, ти се съгласи с повечето от нещата, които съм писал, освен някои детайли за това колко високоплатени били програмистите на JAVA, C# и т.н. Аз само ще спомена, че е по-добре да не си от масовката и да имаш познания, които по-голямата част от конкуренцията няма. Това донякъде те прави по-конкурентен.
" Защо не си влязал в СУ там нали не стават даскали ... или не ти е стигнал бала ...."
Никога не съм кандидатствал за СУ. Винаги съм искал да влеза в ТУ (май бях единствен от нашия клас който кандидатства само в един ВУЗ.)
"ПУ колкото и пубъркани хора да има, има и хора, които биха ти поомогнали и биха се занимавали с теб"
Да, щом в ПУ има, значи в ТУ няма? Брей, каква логика. Ако искаш да учиш (включително JAVA, C#, php, asp, perl и т.н.) няма никакъв проблем да си ги научиш сам, без да чакаш някой даскал да дойде със сопата да ти налее знанията в главата. Ами представете си, че след 10 години тези езици са изместени от други. Тогава какво? Язък за обучението. Аз мисля, че по-важно е образованието да наблегне върху това да добиеш такива качества, че да можеш да се самообучаваш и по този начин независимо преди колко години си завършил ВУЗ, да си конкурентен. Ще цитирам един наш доцент : "JAVA, C#, BASIC" отминават, но С остава.
"... но до момента не си показал някакви невероятни знания, а с изказванията си ставаш за смях"
И вие също, (с изключение на един ваш преподавател и marin2025). Аз като казвам нещо, обикновено привеждам доказателствен материал (Wikipedia, че е най-удобна за целта, пък и достатъчно елементарна за глупостите, които говорите), а вие говорите общи приказки, често неверни (като онзи, който каза, че софтуерното инженерство нямало нищо общо с инженерството. Сигурно те хората заради това така са го кръстили
).
"което на мен ПУ ми даде е средата... т.е. контактуването с други хора с моя интерес"
Олеее, ужас! Ами какво ще стане като завършиш ПУ? Вече няма да има как да контактуваш с други хора с твоя интерес....
" Това, което дразни повечето хора тук е явното ти самоизтъкване и парадиране колко си по-велик от нас..."
Ох, горките. Как ги обиждам само. Не ме е срам.
Ще се самонакажа с плетен камшик!
От прочетеното дотук правя следния извод:
Няма смисъл повече да идвам в този форум и да си правя гимнастика на пръстите. Те хората само се обиждат от мен. Няма милички, няма повече така да ви говоря.
while(1)
printf("\n Goodbye \a \n");