Темата започна да се отклонява, но какво да се прави.
Първо да направя едно уточнение, не съм казал "Ще научите вие аз кой съм...", а казах "Преподавателите си може да не уважавате, но мен скоро ще започнете". И за да не съм голословен по случай влизането ни в ЕС през 2007г. ще има много нови правила.
Щото вие колеги сте с доста годинки по-млади за да можете да направите разлика м/у така наречените комунизъм, социализъм и демокрация. А промените няма да се само тук във ФМИ, в цялата страна ще са.
За съжаление в БГ демокрация винаги се е свързвало с анархия.
Аз съм против правилата, но самосъзнанието на българина е толкова далеч назад, че без това май няма да минем. Винаги съм искал човек сам да си слага граници кое е може кое не, и най - важното да уважава околните. Има един принцип който много обичам "Живей както намериш за добре, само не пречи на другите около теб."
Свалянето на музика и филмчета никога не е преследвано поголовно във ФМИ. Вдигането на пара е предимно на хора които са прекалили и пречат на колегите си по един или друг начин. Мислите ли, че неможем да спрем всичко това? Можем, но тогава колегата дето каза "За Сталино, за родино! Тройна победа над капитализма!" трябва да мисли нещо ново щото това се отнася за сегашният ред.
Да ви кажа честно мисля си да ли да не присъединя мрежата на ФМИ към тази на ПУ и тогава да стоя от страни нищо да не правя и да се превивам от смях. М/у другото идеята не е лоша, ще взема да поговоря с декана. Много приятно ще е да ви докладват имената на академичен съвет и да ви отрежат достъпа за наказание 1 месец като предупреждение. Което м/у другото става много бързо при квота 1GB на месец.
Идеята започва да ми харесва все повече.