Здравейте,колеги!
Мога само да поздравя водещият на предаването "Футболна магия" и да му пожелая успехи в това интересно начинание.Съжалявам само, че нямам възможност да слушам предаването, защото съм на работа, но предполагам, че е интересно.Преди 2 седмици се замислих дали да не направя и аз едно предаване, посветено на спорта, в частност футбола, но имам много работа и така и не успях да реализирам детската си мечта - да стана спортен журналист.Искрено се радвам, че някой съумя да се организира и да подготви такъв формат предаване.Надявам се, че ще придобие популярност и ще се превърне в истинско шоу, защото футболът наистина е една магия.Аз не симпатизирам на ЦСКА, но зная, че всеки има право да избира отбора си и че не трябва да се делим на сини или червени, оранджеви или жълти.Футболът живее само, когато превъзмогнем тази своя предубеденост. Само вижте какво прави Бербатов в Англия - за него се заговори в цял свят, но това е само един прост пример.А колкото до Стилиян - той просто разбра, че не е нормално да се държи така.Вярно е, че и Стоичков има труден характер, но това не оправдава постъпката на националния ни състезател.Надявам се в предстоящите квалификации да покаже по - стойностна и пълна с идеи игра, защото никак не ми допадаше неговата напоследък.Това е за сега от мен!
Приятна вечер на всички!
Поздрави,
Маргарита