argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Много Frameworkове тая Java много БОЗИ :) не самата Java фреймуорковете  (Прочетена 7066 пъти)

deviser

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 247
    • портал за имоти

Да допълня списака с още 1 глупост - JMaki Framework, е нема такава простотия, целия framework се състои от някоко AJAX бутончета и подащи менюта...... е да ме извиняват ама тва е прекалено, от всичките шитни вътре има само 2-3 кадето могат да ти сваршат работата (на yahoo часовника е мн як и рибеното око) останалите глупости можеш да си напишеш и сам без мн труд. Като идея хубаво са сложили някакви готови компоненти ама за да ползвам примерно рибеното око на саита и ще трябва да с тапия фрамеъорк е не мерси ....
Такаче наистина понякога прекаляват!
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2656
  • Code or Die

Да допълня списака с още 1 глупост - JMaki Framework, е нема такава простотия, целия framework се състои от някоко AJAX бутончета и подащи менюта...... е да ме извиняват ама тва е прекалено, от всичките шитни вътре има само 2-3 кадето могат да ти сваршат работата (на yahoo часовника е мн як и рибеното око) останалите глупости можеш да си напишеш и сам без мн труд. Като идея хубаво са сложили някакви готови компоненти ама за да ползвам примерно рибеното око на саита и ще трябва да с тапия фрамеъорк е не мерси ....
Такаче наистина понякога прекаляват!
ам да ама то май са го направили за простотия :) или за гъзария
а и няма ли някво API за лесно писане на подобни бози знам ли :) аз само сам гледал някво видео демо на jMaki и ми се видя тъпо :)))
Активен

deviser

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 247
    • портал за имоти

Ам за АПИ поне аз не съм срещнал, а и не ми е трябвало (намерих си кои да ми пише JS  и сам аиляк  :-D.
Иначи би било хубаво да има нещо подобно, щото JS не ми се учи ( мн е тапо  :-P)
Активен

macrogrand

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9
Re: Много Framework ове тая Java много БОЗИ
« Отговор #23 -: 15.07.2007, 02:10:11 »

Изходът е .NET

2 дни му обърнах внимание и знаеш ли какво е моето мнение - НЕ МЕРСИ :)
ужас :>> по добре да пиша на eclipse всичко ръчно без нито един wizzard отколкото тези .нет магии :)
все пак не съм хари потър :>
  :-D ако не знаш на .net не се пише, даже и клавиатура не ти трябва. Нужно ти е само студиото и мишката, няколко драг/дроупа и имаш работещо приложение  :-D
Активен

NeshtoSeSluchi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 209

:-D ако не знаш на .net не се пише, даже и клавиатура не ти трябва. Нужно ти е само студиото и мишката, няколко драг/дроупа и имаш работещо приложение  :-D

Красота!
Активен
Форум на свободата в ПУ: http://smfc.xaxa.eu

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Code or Die
Re: Много Framework ове тая Java много БОЗИ
« Отговор #25 -: 15.07.2007, 13:21:55 »

Изходът е .NET

2 дни му обърнах внимание и знаеш ли какво е моето мнение - НЕ МЕРСИ :)
ужас :>> по добре да пиша на eclipse всичко ръчно без нито един wizzard отколкото тези .нет магии :)
все пак не съм хари потър :>

а с дурги думи се едно се връщаме на Visual базик не мерси
Активен

NeshtoSeSluchi

• Неактивен Неактивен

Пък Линус Торвалдс разправя, че Visual Basic е много по-важен за програмирането от ООП.
Активен

antoniy

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 723
    • http://antoniy.net/

Пък Линус Торвалдс разправя, че Visual Basic е много по-важен за програмирането от ООП.
Торвалдс е тъпанар. Държи се като че ли светът му е длъжен. Не мога да го дишам. :angry:
Активен
Too short signature limits.

Димитър Димитров

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 213

Цитат
ако не знаш на .net не се пише, даже и клавиатура не ти трябва. Нужно ти е само студиото и мишката, няколко драг/дроупа и имаш работещо приложение
Правилно красота! А тези, които плюят -  е не е ли това целта да се оптимизира времето за реализиране на даден проект? Но пък какво ли питам, като че ли не се вижда с каква скорост се пълни джоба на Бил Гейтс  :-D

NeshtoSeSluchi

• Неактивен Неактивен

Торвалдс е тъпанар. Държи се като че ли светът му е длъжен. Не мога да го дишам. :angry:

Това как точно прави изказването му грешно. Между другото гледам доста плюе GPLv3. Последно беше нарекъл авторите му "лицемери".
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Code or Die

а ве никой не го кара да минава на GPLv3 и Java си е на GPLv2 да си седи на 2 .. и да си гледа работата ;)
Активен