argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: ДАТИ ЗА ИЗПИТ ПО АЗЕЛ  (Прочетена 4985 пъти)

rrr

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 70
ДАТИ ЗА ИЗПИТ ПО АЗЕЛ
« -: 25.02.2007, 18:27:19 »

Здравейте,
Интересувам се за предстоящи дати за изпит по АЗЕЛ (само АЗЕЛ, а не по отделно антична и западноевропейска). Аз съм от Български език и история, вече семестриално завършила и трябва да си взема изпита най-късно юни, юли, за да се явя на държавни изпити. Проверих в Университета, но нямаше изнесени никакви дати, нито поправки, явно програмата е променена и сега изпита излиза 1-ви семестър, но все пак поне поправки трябва да има, няма как...Затова ви моля, ако на някой му предстои изпит по АЗЕЛ, нека да пише на коя дата ще се проведе.  :-)
Активен

sonne

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
Re: ДАТИ ЗА ИЗПИТ ПО АЗЕЛ
« Отговор #1 -: 27.02.2007, 07:59:36 »

Здрасти! Трябва малко да те разочаровам, но малко трудно ще си вземеш изпита до юни, юли...Този изпит се полага първия семестър и сесията вече мина (поне за редовно обучение, незнам как стоят нещата при задочниците). Датите за поправка са чак септември!

Активен
"Homo sum:humani nihil a me alienum puto"

rrr

• Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 01.03.2007, 09:17:44 »

Благодаря за отговора, аз също така предположих, но все пак юни и юли би трябвало да има дати за поправки, нали така. Защото нищо не беше изнесено, но се надявам, че все още не са определени. Ти си редовно и ще имате дати юни и юли, така ли да разбирам?
Активен

sonne

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
« Отговор #3 -: 01.03.2007, 20:43:44 »

Да, аз съм редовно, но датите ни за поправка са септември месец. Ако не се лъжа на задочниците са юни или юли.
Активен
"Homo sum:humani nihil a me alienum puto"

rrr

• Неактивен Неактивен
« Отговор #4 -: 12.04.2007, 08:58:58 »

Не разбирам защо все още няма изнесени дати за поправки по АЗЕЛ през юни и юли. Не може да няма, нали?
Активен

Betelgeize

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 24
« Отговор #5 -: 12.04.2007, 19:15:45 »

На тоя свят всичко е възможно. Питай инспекторката, тя трябва да е по на "ти" с тия работи. Ако някой е бил при Протохристова може ли да каже к'во представлява теста по антична литература, който тя дава накрая на годината? Нещо като френската гилотина предполагам  :-(
Активен

rrr

• Неактивен Неактивен
« Отговор #6 -: 11.08.2007, 12:06:37 »

Ако сте били на изпит по АЗЕЛ и ЗЕЛ при Генов на 30.06.07, за задочниците, той е казал и за дата през септември, но не знам точно коя дата - 7-ми, 8-ми някъде. Някой знае ли?
Активен

Kelli_Mutu™

• Администратор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2750
  • Юридически факултет
    • My photos
Дата за изпит по АЗЕЛ
« Отговор #7 -: 22.08.2007, 08:29:04 »

Здравейте. Трябва да разбера какви са датите за поправка и ликвидация по АЗЕЛ при Черпокова (момичето завърши 3 курс Чешка филология), понеже обещах на приятелка да й свърша тази услуга. В унито на таблото за този изпит няма дати. Мадамата от Учебен отдел нямаше време да се разправя с мен. Ще ви бъда безкрайно благодарна, ако имате инфо и го споделите.
Активен

Маймунчо

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 96
Re: Дата за изпит по АЗЕЛ
« Отговор #8 -: 22.08.2007, 18:31:53 »

И аз трябва да ходя на тази поправка, в понеделник най-късно ще мина през учебен отдел и ще проуча кога са датите. Ще ги пиша тук, дано не ти е късно.
« Последна редакция: 22.08.2007, 18:52:53 от Маймунчо »
Активен
Самый отдаленный край Вселенной к чему-нибудь да близок, самый близкий от чего-нибудь да отдален.
К. Прутков

Kelli_Mutu™

• Администратор
  • Неактивен Неактивен
  • Юридически факултет
    • My photos
« Отговор #9 -: 22.08.2007, 21:11:04 »

Благодаря ти много! Няма да ми е късно в понеделник. Просто напоследък работя много и след 17 ч. унито или поне Учебен отдел не работят и няма как да проверя, понеже доколкото разбрах на таблото няма нищо. А все пак справки по телефона не се дават, а и в момента като записват студенти само до това им е на хорицата.
Още веднъж тенкс и чакам да пишеш!
Активен

Ivan_Ivan

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 128
« Отговор #10 -: 23.08.2007, 00:14:49 »

Извинете за глупавия въпрос  :haha: Какво е АЗЕЛ ?
Активен

Kelli_Mutu™

• Администратор
  • Неактивен Неактивен
  • Юридически факултет
    • My photos
« Отговор #11 -: 23.08.2007, 00:22:59 »

Извинете за глупавия въпрос  :haha: Какво е АЗЕЛ ?

Антична и западноевропейска литература доколкото знам.
Активен

Маймунчо

• Неактивен Неактивен
« Отговор #12 -: 27.08.2007, 17:41:08 »

Kelli_Mutu™, в учебен отдел при инспекторката няма дадена дата за изпита по АЗЕЛ. Може би ще се сетят да я обявят след 1 септември. Датите за АЗЕЛ на други специалности (руска филология и български и руски) са 18.09 (поправка) и 27.09 (ликвидация) от 9:00. Изобщо няма да се учудя, ако и за славянска филология определят същите дни.
Другата седмица ще отида да проверя отново и ще пиша, ако науча нещо.
Активен
Самый отдаленный край Вселенной к чему-нибудь да близок, самый близкий от чего-нибудь да отдален.
К. Прутков

Kelli_Mutu™

• Администратор
  • Неактивен Неактивен
  • Юридически факултет
    • My photos
« Отговор #13 -: 28.08.2007, 00:03:35 »

Благодаря много. Ужасно си отзивчив/а!
Активен

Маймунчо

• Неактивен Неактивен
« Отговор #14 -: 04.09.2007, 21:14:20 »

Датите по АЗЕЛ за ІІІ курс Славянска филология са 10 (поправка) и 25 (ликвидация) септември от 11 часа. Зала не са написали - обикновено изпитите са в 14 семинарна. Успех на всички, които ще се явяват :)
Активен
К. Прутков

Kelli_Mutu™

• Администратор
  • Неактивен Неактивен
  • Юридически факултет
    • My photos
« Отговор #15 -: 04.09.2007, 22:21:39 »

Благодаря много, Маймунчо. Желая успех на всички на изпитите и само готини емоции след сесиите ;)!
Активен

koko_1914

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5
« Отговор #16 -: 06.09.2007, 13:48:30 »

Мда датите са ясни,но нещо друго не ми ясно! След като тесстовете ни по антична литература изчезнаха,преподавателите заявиха че всички сме се справили с тях и всъщност ме скъсаха на теста по западноевропейска литература.Сега на поправка какво ще трябва да правя,общ тест само западноевропейска или изобщо няма да е тест.Ако някой може да ми каже,благодаря му предварително!
Активен

filibeto_girl

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 20
« Отговор #17 -: 08.09.2007, 17:20:04 »

Мда датите са ясни,но нещо друго не ми ясно! След като тесстовете ни по антична литература изчезнаха,преподавателите заявиха че всички сме се справили с тях и всъщност ме скъсаха на теста по западноевропейска литература.Сега на поправка какво ще трябва да правя,общ тест само западноевропейска или изобщо няма да е тест.Ако някой може да ми каже,благодаря му предварително!

коко, практиката на клео и компания за поправките е следната - явяваш се на тест и ако го издържиш, ти пишат оценката която си изкарал там, без да те мъчат повече. Но все пак не се престаравай, защото ако изкараш повече от 4 със сигурност ще те привикат да обясниш откъде знаеш толкова много  :haha: не се шегувам, наистина не са особено благосклонни към тия дето много знаят, така че се постарай да не блестиш много. чао и успех на всички на предстоящите поправки!
Активен