Здравей и от мен:)))
Знаеш ли,никога няма да забравя думите на един мой приятел,когато също така като теб бях поставана пред една дилема дали да опитам нещо,с което не съм сигурна дали бих се справила.
Тогава той ми каза
"По-добре съжаляваш,че си опитал да направиш нещо,отколкото цял живот,че не си."
Та...така и с мен...оттогава тези думи са ми нещо като един от принципите,който следвам в личният и професионалният си живот.
Относно теста по английски-не се тревожи.Когато аз кандидатствах за член на АИЕСЕК преди вече 3 години,също не бях на нивото,което се предполагаше да имам,или което дори самата аз очаквах от себе си.Но също като теб се бях амбицирала и осъзнала важността на това да умея да общувам свободно с хора от цял свят.
Но въпреки това,опитах,явих се,и както каза,Тони,наистина не беше страшно,вярно притеснявах се.
Но на интервюто с хората от АИЕСЕК тогава ми казаха,че за да си част от АИЕСЕК не е важно колко знания имаш по езика...а амбицията,която имаш.Самият факт,че искаш да се развиваш,сам да определяш настоящето и бъдещето си,са много по-важно от настоящите ти познанията по езика.
И наистина така и стана-самото обкръжение сред хора,които свободно общуват на ангийски,конференциите,на които имаше адски много хора от цял свят,с които се запознах и информацията,която можех да чета,сега ми помага много в професионален аспект-или кратко казано,наистина ме мотивира и надъха да придобия повече знания по английски.
Та моят съвет е ....Всичко зависи от теб!!!...
Дерзай и не се спирай пред нищо...защото животът ни е такъв,какъвто си го направим...
Поздрави и много усмивки,
Яни:)))