argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Доц. Консулов  (Прочетена 1936 пъти)

mariaspasova

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 22
Доц. Консулов
« -: 19.11.2007, 14:37:12 »

Здравейте колеги, тъй като не можах да се явя на изпита по финанси при доц. Консулов, бих искала да попитам някой ако знае дали ако отида с протокол на някои от лекциите му той ще иска да ме изпита или да чакам следващата дата? Била съм на 2 негови лекции и не го познавам добре!
Активен

mariaspasova

• Неактивен Неактивен
Re: Доц. Консулов
« Отговор #1 -: 20.11.2007, 15:58:23 »

Колеги, никой ли не познава по-добре доц.Консулов, как би реагирал, лесен ли е изпита при него, къса ли много?
Активен

margoto

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 42
« Отговор #2 -: 20.11.2007, 16:29:00 »

Здравейте!
Едва сега забелязах Вашето запитване.По правилата на факултета с индивидуален протокол може да се явите само на датата, на която има поправка по финанси.А колкото до това дали изпитът е лесен - отговорът е не.Трябва добре да се потрудите, за да получите положителен резултат.Желая Ви успех - материята е много интересна и ще Ви бъде от полза!Ако имате проблеми с учебниците, бих могла да Ви препоръчам няколко, които сме използвали при подготовката за този изпит, а и в Библиотеката ги има абсолютно всички.Лекциите също са много подробни, разбира се зависи от това дали сте записвали всичко.
Активен

margoto

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 42
« Отговор #3 -: 20.11.2007, 16:29:42 »

Здравейте!
Едва сега забелязах Вашето запитване.По правилата на факултета с индивидуален протокол може да се явите само на датата, на която има поправка по финанси.А колкото до това дали изпитът е лесен - отговорът е не.Трябва добре да се потрудите, за да получите положителен резултат.Желая Ви успех - материята е много интересна и ще Ви бъде от полза!Ако имате проблеми с учебниците, бих могла да Ви препоръчам няколко, които сме използвали при подготовката за този изпит, а и в Библиотеката ги има абсолютно всички.Лекциите също са много подробни, разбира се зависи от това дали сте записвали всичко.
Активен

avenger

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 518
« Отговор #4 -: 20.11.2007, 20:21:19 »

Пробвай да го питаш лично дали би могъл да те изпита по време на лекция.Относно изпита преди време беше така: 2 въпроса и 2 задачи.Трябва да напишеш поне 1 въпрос и 1 задача за да го вземеш,не може да пишеш по 2 въпроса и да нямаш решена задача,както и да решиш и 2 задачи,но без да пишеш по поне 1 от въпросите.
Активен

mariaspasova

• Неактивен Неактивен
« Отговор #5 -: 21.11.2007, 08:48:36 »

Колеги, благодаря ви много за отговорите, най-вероятно ще си чакам следвашата дата за изпита. Колкото до лекциите и учебниците аз ги имам така че ще се подготвям по тях.
Тъй като съм задочно можете ли да ми кажете от кога до кога е сесията на редовните студенти, знам че е януари месец по принцип, но горе долу да знам! Благодаря ви още веднъж!
Активен