Клео, я кажи нещо повечко за Физическия, че ми стана интересно, да не би да е било полезно? Аз бях малко позает с осигурявнаето на винцето за зимата и не можах да дойда .
Мда lowstef ще кажа, само че май днес първоначалните ми впечатления се разбиха на пух и прах, не знам откъде тази безотговорност..
Ами да, беше много добре направено според мен - започна на време, деканът беше наистина страхотен, явно е супер преподавател. Полезно в смисъл, че ни обясни много неща относно структурата, програмата, начина на провеждането, изискванията, и т.н. - неща, които все се пропускат като уж ясни, а всъщност не са. Пускаше и по някой лаф, справи се безупречно и бързо с раздаването на книжките, програмките за първата година и студентските справочници, след това разбрах, че в другите факултети е нямало такива екстри и че дори на някои са им казали сами да си взимат книжките..нещото, което ми направи най-силно впечатление беше начинът на изразяване и поведение, истински преподавател!!
и се здрависа лично с всеки един от студентите, а не като повечето - аре, бегайте. Беше добро, представително, полезно и компактно във времето, НО има едно но- добрата представа рухва бързо - и днес разбрах това..явно деканът е един, другите са други.