argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Cactus test problem  (Прочетена 1078 пъти)

Jack Johnson

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 704
  • Хора, пазете си здравето! То няма цена!
Cactus test problem
« -: 22.11.2005, 15:05:34 »

Nqmam kirilica, izvinqvaite...

Opitvam se ot strana na sarvara da testvam edin stateless session bean, koito v realna sreda ( deploy-nat ) raboti pove4e ot perfektno, no samoto "testvane" mi sazdava qdove.

Konkretniq problem - ve4e vtori den JNDI lookup-a mi vra6ta pravilno proxy ( pone spored debug info-to proxy-to referira pravilniq remote obekt ), no pri kastriraneto do remote home interface se polu4ava ClassCastException ( eto tuk 4eneto mi uvisva do zemqta ). Po princip nqma smisal s Cactus da testvam remote interfeisa na session been-a, no dori da nqma smisal, za da stigna do remote interface trqbva da mina prez remote home, a sa6tiq izcep6an se poqvqva i pri drugi been-ove ( CMP-ta ) pri kastene do local home interface.

Daite nqkakva teoreti4na ideq kade moje da e problema, 4e ve4e ne izdarjam!
« Последна редакция: 22.11.2005, 15:20:20 от Иван Давидов »
Активен

Jack Johnson

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 704
  • Хора, пазете си здравето! То няма цена!
Cactus test problem solved
« Отговор #1 -: 22.11.2005, 16:08:00 »

Vse o6te sam bez kirilica, izvinqvaite!

Zakonite na Murphy naistina vajat!

Problemat e re6en, okazva se, 4e JBoss parvo deploy-va war-a na cactus testa, sled koeto deployva samiq jar s bean-ovete, samo 4e v war-a sam slojil i samite bean-ove, koeto avtomati4no vodi do dvusmislie v imenata i pri JNDI lookup nqma problemi - ne6to se vijda, no pri cast-vane do interface JBoss-a se pobarkva!

Vsa6tnost se okazva, 4e tova otdavna e dokumentirano kato bug v JBoss, ama koi da se seti, 4e problema mi ne e v sorsovete! Re6ih problema kato mahnah izli6nite bean-ove ot war-a.

Blagodarq na vsi4ki za moralnata podkrepa!

P.S. Nqma problemi da se testvat remote metodi ot sarvarnata strana s Cactus - da go znaete, ako vi se naloji!
Активен

artanis

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589
    • http://free.hit.bg/artanis
Re: Cactus test problem
« Отговор #2 -: 22.11.2005, 17:48:43 »

Благодаря, че сподели с нас ;)

поздрави:
а.
Активен