Здравей law_master,
Съгласен съм с теб и наистина е по-добре да се корегират. Мотива за това "дървено" решение е, че имаше преди време тук случаи, в които потребителя си сменя мнението след дълга дискусия след поста му, или директно го трие... и това беше неприятно. Имаше дори един момент в който един боец си беше записал в подписа - изтривам си всичките постове след 24 ч. и т.н. Това обезмисли много дискусии и като цяло тогава настроението тук не беше добро.
Та това е "оправданието". Разбира се може да се възстанови старото положение, но прецени колко ще е целесъобразно... Истината е, че този форум съвсем в началото беше без регистрации дори, не говоря за ограничения или спънки. Понастоящем обаче в този форум пишат много анти-мислещи потребители и това не е добре, както си забелязал за нас.
От друга страна форума не е толкова гъвкъв, че да мога да разреша от даден брой постове нагоре да имаш по-високи права, което е логично... но ще го проверя това де.
... та такива ми ти работи - правилата се заобикалят, мислят се нови правила и така... това всичко води към постепенно влошаване на ситуацията.
ОК, и последно. За да не си мислите че аз решавам тук - обединете се с общо мнение и ще го приложа. В крайна сметка тази медия трябва да служи на ПУ феновете ;-)