argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Изпит по цени и ценообразуване!!! SOS SOS SOS  (Прочетена 2067 пъти)

neti81

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3

Здравейте колеги!
Миналата година трябваше да завърша стопанско управление - задочно, обаче не успях, защото, колкото и да е невероятно, изпуснах един от изпитите и 3те възможни пъти. Изпитът е по Цени и ценообразуване. Миналата година трябваше да избираме между дисциплините: Цени и ценообразуване и Данъци и данъчна политика. Тогава аз избрах "цените". Тази година обаче, както виждам в програмата такава дисциплина изобщо не съществува и съответно няма такъв изпит.
Някой имал ли е подобен проблем?
В учебен отдел направо ме е страх да звънна - ще ми треснат телефона преди да кажа "Добър ден".
Ако някой има някакво инфо по въпроса, мноооого моля да даде насам, че станах за смях - не мога да завърша заради едно изпитче, което дори не е при Славенков.....
Активен

ati

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 53
Re: Изпит по цени и ценообразуване!!! SOS SOS SOS
« Отговор #1 -: 06.03.2008, 20:08:10 »

Колежке, отиди при инспекторката, да ти каже на кой изпит да се явиш. Аз преди три години, бях взела всички изпити и трябваше да се дипломирам. Бях прекъснала една година и инспекторката откри, че тези, с които завършвах са държали и още един изпит по "Цени и ценова политика" при доц. Костова, а ние нямахме такъв по програма. Затова се явих и на него, за да бъда допусната до държавен изпит. Иначе доц. Костова е много разбран човек. Успех!  :-)
Активен

Davidian

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
« Отговор #2 -: 07.03.2008, 12:13:13 »

Маркетинг 3-ти курс задочно имат изпит по Цени и ценова политика на 30.03 от 13:00, но все още не е ясно в коя аудитория. Отиди при инспекторката, обясни и каква е ситуацията, вземи си един протокол и после се яви на изпита. Ако ти трябва доц. Костова можеш да я намериш всеки вторник от 13:30 до 18 часа в 8-ма аудитория.
Активен

neti81

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
« Отговор #3 -: 21.03.2008, 13:37:17 »

Много Ви благодаря за отделеното време и съветите.
Ще се възползвам.
Активен

svetlence

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
« Отговор #4 -: 13.08.2008, 17:00:49 »

Здравеите,а оже ли някой да ми каже труден ли е този изпит и тест ли е ли тема абе изобщо нужна ми е всякаква информация  :-)Благодаря!!!!!!!!!!!!! :wink:
Активен