argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: VERIFICATION ENGINEERS FOR A NEWLY ESTABLISHED R&D OFFICE (PLOVDIV)  (Прочетена 6186 пъти)

Георги Фурнаджиев

• Гост
Re: VERIFICATION ENGINEERS FOR A NEWLY ESTABLISHED R&D OFFICE (PLOVDIV)
« Отговор #20 -: 28.08.2008, 01:49:02 »

Момчета...замисляли ли сте се щом според някакво да го наречем "множество" ИТта ние сме излишни, реално сме затрупани от работа :) Отговора е лесен: Просто имате нужда от нас, както вие така и скъпите ви работодатели! И вместо да "лаете" докато имате столче и офис, в който да си седитe благодарение  на нас, по-добре си мълчете! Не за друго, ами щото ставате смешни :D

Факта обаче, който ме изуми знаете ли кой е?! Че хората, които говорят негативно за нас тук са получили помощ от Булуърк! И в момента работят във фирми наши клиенти чрез нас... мисля, че това е по-недостойно и срамно от всичко "лошо" което според вас правим ние.

Както и да е.. лека и успешна работа на всички ;) нашата е да търсим вашата

Муцка, виж сега ... Аз се изказах негативно, но на мен не сте ми намерили работа. Истината е, че не бяхте виновни. Клиента ви ме хареса и насрочи дата за интервю седмица или две след като започнах сегашната си работа. Да ми е живи здрав шефа, че ме търпи две години вече.

И най-важното - намирането на работа не го правите за "нас", а за тези, които ви плащат. Като си отворя фирма тогава евентуално ще го правите за мен. Защото вашата работа не е да търсите моята, а да търсите служители на работодателя. Тия глупости ще ги ръсиш на лапетиите по студентските форуми. Капиш?
Активен

Radi_Bulwork

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9
  • Senior HR Consultant
« Отговор #21 -: 28.08.2008, 08:15:56 »

Според мен не ги мързи да преведат, казано им е да я пуснат на английски. :)

Ето един друг начин за реклама на тази фирма:

- 40% жени в екипа, които го обогатяват с красота и инженерни способности.
- Младьежи със сили свьежи и много шеги и закачки.
- Режисьор в екипа - ако искате да станете филмова звезда, това е мястото да откриете своя път към световна слава!

;)

Забрави и друго да дубавиш ;)

- 100% ут икипа назначйени чрйез Булуърк
- 2 мйесеца работихми в тйехния офис
- Аку ни бяха Булуърк изобщу тая фирмъ няяши да я имъ не саму в Плобдив, ми изобщу в България ;)

Радвам се, че оценяваш тва което сме напрайли за тйеби итвойти кулеги и кулежки Тоше
Активен

antoniy

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 723
    • http://antoniy.net/
« Отговор #22 -: 28.08.2008, 10:38:31 »

Ради, ако не се стегнеш малко в писането си, повече ваша обява в този форум няма да се вясне. Аз и за настоящите се чудих дали да останат, но тъй като се беше заформила вече дискусия по проблема за начина на представяне, реших да ги оставя, за да се видят въпреки всичко от хората.

Да ти кажа, според мен си правиш антиреклама на фирмата в момента. Никой не ви е длъжен на вас, както и колегата Фурнаджиев каза. Вие предлагате услуга и тя дори не е за нас. За да ти спестя търсенето - на мен работа не си намерила.

Изкушавам се да покажа как вашите хора третират кандидатите:

Цитат
[Fri Aug 15 2008 17:04:29] ******* *******: zdraveite
[Mon Aug 18 2008 09:51:56] Антоний Чонков: драго ми е
[Mon Aug 18 2008 09:52:08] … с нещо да помогна?
[Mon Aug 18 2008 09:53:08] ******* *******: добро утро
[Mon Aug 18 2008 09:53:41] … казвам се ******* ******* и работя в Булуърк
[Mon Aug 18 2008 09:53:44] Антоний Чонков: слаб достъп до Интернет имах изминалата седмица и сега получавам съобщенията
[Mon Aug 18 2008 09:53:58] … да, и аз това видях, *******
[Mon Aug 18 2008 09:53:59] … :)
[Mon Aug 18 2008 09:54:01] ******* *******: Мария Батчева си е комуникирала с вас
[Mon Aug 18 2008 09:54:12] Антоний Чонков: само едно условие имам
[Mon Aug 18 2008 09:54:15] ******* *******: тя вече не работи във фирмата
[Mon Aug 18 2008 09:54:16] Антоний Чонков: ще си говорим на ти
[Mon Aug 18 2008 09:54:27] ******* *******: :)
[Mon Aug 18 2008 09:54:32] Антоний Чонков: окей? :)
[Mon Aug 18 2008 09:54:34] ******* *******: благодаря
[Mon Aug 18 2008 09:54:38] … да
[Mon Aug 18 2008 09:54:39] Антоний Чонков: мерси
[Mon Aug 18 2008 09:54:43] … да, с Мимито се познаваме
[Mon Aug 18 2008 09:54:50] … скоро разбрах, че не работи при вас
[Mon Aug 18 2008 09:54:58] ******* *******: искам да попитам дали имате нещо против да комуникираме
[Mon Aug 18 2008 09:55:07] … занапред
[Mon Aug 18 2008 09:55:26] Антоний Чонков: да комуникираме за бира, коли и жени или за нещо друго? ;)
[Mon Aug 18 2008 09:55:38] ******* *******: хаха
[Mon Aug 18 2008 09:55:41] … за работа
[Mon Aug 18 2008 09:55:54] Антоний Чонков: искате да ми намерите работа?
[Mon Aug 18 2008 09:55:58] ******* *******: Мария успя ли да ти съдейства с нова работа
[Mon Aug 18 2008 09:56:04] … чрез нас
[Mon Aug 18 2008 09:56:12] Антоний Чонков: не
[Mon Aug 18 2008 09:56:18] ******* *******: :(
[Mon Aug 18 2008 09:56:21] Антоний Чонков: с Мимито успяхме да станем само приятели
[Mon Aug 18 2008 09:56:24] … както и с Иво
[Mon Aug 18 2008 09:56:31] … но работа сам си намерих
[Mon Aug 18 2008 09:56:57] ******* *******: ок...тъй като нямам твое СВ поне да имам някаква представа с какво точно се занимаваш
[Mon Aug 18 2008 09:59:43] Антоний Чонков: за момента няма нужда да минавам през Bulwork
[Mon Aug 18 2008 09:59:57] … но не се притеснявай, знам ви кои сте и с какво се занимавате
[Mon Aug 18 2008 10:00:02] … пил съм кафе с повечето от вас
[Mon Aug 18 2008 10:00:05] … ;)
[Mon Aug 18 2008 10:00:05] … няма проблеми
[Mon Aug 18 2008 10:00:09] ******* *******: аха
[Mon Aug 18 2008 10:00:12] … ок в такъ случай
[Mon Aug 18 2008 10:01:02] … хубав ден тогава
[Mon Aug 18 2008 10:03:57] Антоний Чонков: и на теб

Та така "комуникират" наще помагачи от bulwork. Подобно на застрахователни агенти гледат да заръфат нещо с цел да не го пускат, а ако видят, че няма интерес директно отиват на следващия "кандидат" (Ако изобщо е кандидат. Аз лично никакъв кандидат не съм.). И всичко това се прави за "нас". По-скоро ще повярвам, че съм стока за размяна, отколкото, че това се прави за мен. :)

Поздрави,
Антоний Чонков
« Последна редакция: 28.08.2008, 14:31:32 от antoniy »
Активен
Too short signature limits.

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2656
  • Code or Die
« Отговор #23 -: 28.08.2008, 10:48:34 »

Не съм чел ко пише че много дълго а и на български ми е трудно да чета..
все пак Енков ето ти обяви 1вите 4 от jobs.bg на който ЦЪКНАХ

http://jobs.bg/f325446 Tumbleweed
http://jobs.bg/f559607 - SAP
http://jobs.bg/f557587 - pak SAP
http://jobs.bg/f559979 mai beshe MusalaSoft
доволен ?
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
« Отговор #24 -: 28.08.2008, 11:13:44 »

Найденчо - цитираш ми подбрани обяви от специализиран сайт за работа, защо не ми цитираш направо някой английски сайт? А и за Jobs.bg - виж че полетата са на бълтарски, сладур! Е, да - избрал съм български език - има и english, ама не трябваше ли като е български и обявата да е на български? Нека в нея си пише на 10 места - изискване за говорим английски, китайски, африкански, арабски и цигански езици! Нарушенията на закона и правилата не правят нов закон!
Цитат
а и на български ми е трудно да чета..
- това обаче не ти прави чест, не биваше да го казваш!

За останалите - да, съжалявам че наистина се натрупа толкова злоба и завист в темата, ако внимателно погледнете моите постове - аз внимателно цитирах само въпроса да има заглавие на български или въведение и се обосновах защо настоявам това да е така.

За Булворк - честито на Ради, че е вече старши консултант. Все пак си вземете някаква поука, нищо не губите от един параграф на български език в обявите си, които пускате в неспециализирани за това места! Пак повтарям, обявата е за търсещия работа, не за английско-говорещият шеф, поръчал обявата. И самата обява нека си е на английски, Java, Thai, Traditional Chinese, Latin, Roman, Old Greek или на цигански език (когато е за метачки на улицитеІ!

ПП: От Булворк обещаха да спазват тия предложения, така че може да заключим темата? Или да се прехвърли в Public!
« Последна редакция: 28.08.2008, 11:43:10 от Светослав Енков »
Активен

Ники Вълчанов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 526
  • History is written by the victors
« Отговор #25 -: 28.08.2008, 12:09:39 »

Това е прекалено :D

Какво толкова сте насъбрали срещу тази фирма всички :D
Ясно е че продават специалисти ..., но ТОВА ИМ Е РАБОТАТА все пак!

Да са живи и здрави Bulwork, че ги има, защото именно ТЕ водят в Пловдив фирми, които иначе няма да се решат на риска да дойдат сами в друг град, без да знаят дали ще успеят да напълнят офис с кадърни специалисти!

Отгоре на всичко споделят информацията си! Човек, който ми се доверява с достатъчно информация, че да мога безпроблемно да го заобиколя и да не види и стотинка от мен не е "бездушен HR, който гледа на мен като на добитък", а приятел!

Когато миналата година отидох при тях, Иво (тогавашния старши) ми отдели страшно много време, за да ми обясни подробно минусите и плюсовете на всяка една фирма, при която ме пращаше. А когато накрая реших да остана във Пловдив и започнах във фирма, която не им беше клиент - пихме по кафе, обясни ми в такъв тип фирми как се развиват нещата и се разделихме като приятели. Факт е че нещата наистина се развиха така. Факт е че до сега подържаме връзка, въпреки че вече не се занимава с подбор на персонал и реално няма абсолютно никаква полза от мен!

По абсолютно същия начин стоят нещата и с Мария (смени рабоата и пак активно подържаме връзка)

Реално е въпрос на личен избор дали човек ще се навива колко много печелят те от това, че го "продават" някъде, или колко много му помагат те като му дават контакти и шанс за силен старт!

Поздрави
             Ники
Активен
"Now everything is reflection
as I make my way though this labyrinth.
And my sence of direction
is lost like the sound of my steps!!!"
                                                     Elisa - Labyrinth

iliadev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 174
  • Когато има толкова случайности,търси закономерност
    • Хасково
« Отговор #26 -: 28.08.2008, 12:58:15 »

Цитат
Момчета...замисляли ли сте се щом според някакво да го наречем "множество" ИТта ние сме излишни, реално сме затрупани от работа
Никой не е казал, че ще излишни, но сте по-нужни на тези чуждестранни компании, отколкото на нас, защотото предлагането на ИТ работа в България е
много по-голямо от кадрите и обявите на тези чуждестранни фирми стоят с месеци по сайтовете за работа и форумите.Така, че е във ваш плус да ни "ухажвате" на български (може и други екстри)  :hihi:

На мен лично ще ми стане приятно да видя, че някой в даден офис е отделил 5 мин да преведе на български обявата.

До сега не съм търсил услугите на Bulwork и не мога да давам оценки за работата Ви, но сайтът Ви ми направи много лошо впечатление, много е стар (реколта 2005, това да не е вино да отлежява :)) и навсякъде се редува в българската версия 1-2 реда български, 1-2 реда английски, защо ли не е така в английската?! :)Дали ще са доволни чуждестраните мейджъри, ако и там е така ?!

Не за друго, но разваля ефекта от готините секретарки :) Все едно да слезе чуждестранен менджър облечен във Версаче от лада 7мица  :-D

Критиката е с позитивна носоченост, а не със змийссссссссссссссссссска... :)

А Вълчо ги разбира нещата, само малко пеенето не му се отдава... :)

ПС. Ще се радвам да ме продадете на добра цена, само че с българска регистрация и повечко 66666-ци в номера:)
« Последна редакция: 28.08.2008, 13:01:44 от iliadev »
Активен

Beginner

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 67
  • May the source be with you
    • Begginer's web
« Отговор #27 -: 28.08.2008, 13:56:43 »

Кой е казал, че сме безгрешни? Явно четете само това, което ви оттърва! Писах по-горе, че публикуването на обяви във форуми където няма отделна секция за това е тъпо! Колежката Зорница работи при нас от нялколко седмици и все още й е позволено да прави грешки.

Но има едно голямо НО! Според мен проблема не е в английския или в каквото и да било друго! Просто от всеки ред тук (с някои изключения) струи необяснима за мен злоба с/у нас! Комплекси ли избивате? А г-н Тодор Арнаудов; Tosh или както там се подвизаваш ;) Прудадъхмйе та да, и тйебе...нали тъка! Амъ тугава ни бйеше толкува нахакан...или в интйърнет прутранствуту си по-мощйън и ти идва силичка за леинйе на злубарски змийски изици! :D

Нищо лично..хахаха

Аз искам да кажа само нещо. Не знам що избират само яки мадами в подобен род фирми. Явно имат по-голям успех сред загорелите ИТ специалисти :)
Маце, вие наистина сте безгрешни, не защото не правите грешки, а защото сте руси (изрусени и тем подобни производни), а както повечето знаят на русите всичко им е простено ;)
Ако искаш ми влез на ЛС да ме зарибиш - ще ти пусна бухахаха (recep ivedik style)
ПП: Злоба няма просто това е различен начин да изразим любовта си към вас и в частност към теб. Това според мен трябва да ви ласкае че предизвиквате фурор в средите. Освен това нали се сещате, че връзката между нас и вас е такава каквато е между спортистите и спортните журналисти. Ако ги няма едните, другите няма да има кво да ядат. Защото докато аз мога да си намеря работа тъй като имам някакви бегли познания, вие какво друго можете да работите?
Според мен е грешна практика да се засягате толкова много все пак вие сте журналистите в примера. А тях както знаем ги псуват, удрят, гонят без да им прави впечетление - не защото не им е гадно, а защото знаят мястото си в социалната верига.
ПП2: Ако съм ви шеф това задължително бих ви го разяснил още в началото, макар че е очевидно.
« Последна редакция: 28.08.2008, 14:16:04 от Beginner »
Активен
Понякога стоя и си мисля, а понякога само стоя.

Ники Вълчанов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 526
  • History is written by the victors
« Отговор #28 -: 28.08.2008, 14:25:58 »

А Вълчо ги разбира нещата, само малко пеенето не му се отдава... :)

То само пеенето да не ми се отдаваше :D:D:D:D

... но гледам вече се стигна до лични нападки ... истински жалко :(
Активен
"Now everything is reflection
as I make my way though this labyrinth.
And my sence of direction
is lost like the sound of my steps!!!"
                                                     Elisa - Labyrinth