argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Резултати от Държавен изпит по счетоводство  (Прочетена 2410 пъти)

ivi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 64

Колеги, в колко часа трябва да сме в събота в ПУ за резултатите и книжките?
Активен

ati

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 53

Доколкото разбрах в 12 часа. Пожелавам на всички само хубави оценки!  :-)
Активен

ati

• Неактивен Неактивен

Колеги, какво стана? Няма резултати, още не са проверени работите. За кога се разбрахте с професор Мургов, докога да чакаме?
Активен

giter

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 92

Колеги как сте?Изкарахте ли държавният изпит?Има ли много скъсани?
Активен

ivi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 64

Резултатите бяха готови в събота, аз лично съм много щастлива, защото завърших и имам 6-ца на Държавния изпит! sun smiley sun
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

Както винаги, отново субективни оценки.Аз съм изкарала държавният изпит,но има и други добре подготвени колеги които както desislavai имат двойки.
Активен

ati

• Неактивен Неактивен

dedislavai, колежке, къде може да намерим проф. Мургов, утре ще го търся, не си знам оценката има ли приемен ден и час? Моля те помогни ми  :blush:.
Благодаря!
Активен

ati

• Неактивен Неактивен

desislavai, благодаря ти колежке за бързия отговор. Днес ще отида в стая N: 5, а проф.Мургов има приемен ден сряда 13.30 - 15 часа, ако не са направили някаква промяна. А ти поискаи да видиш работата си, да не би да е станала някаква грешка. Дано се подредят нещата някак си.
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

Деси,аз не съм се готвила по готови теми.Учила съм от учебника на Душанов.Вземи "теория на счетоводството"това е малкият учебник и другият е пак на Душанов.Опитай с тях.Желая ти успех.
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

Разбира се че ще успееш.Не се съмнявайв това.Желая ти спорна подготовка.
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

Учебника можеш да си закупиш отпред пред ПУ  в павилиончето.или от големите книжарници.
Активен

mimi_nocheva

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Колеги някой от вас знае ли телефон, на който може да се провери оценката от Държавния изпит по Счетоводство и анализ. Аз не успях да ида в събота, когато Мургов раздаваше книжките. Мислех че ще имам поне четири и затова не бързах да разбера оценката, но като чета форума започвам да се безпокоя. Опитах с телефон за информация на ПУ, но никой не вдигна цял ден. :s:
Активен

ati

• Неактивен Неактивен

Колежке, книжките, непотърсени след нанасяне на оценките от държавния изпит, професор Мургов е оставил при инспекторката Снежа Тодорова. Аз оттам си я взех.
« Последна редакция: 16.10.2008, 13:23:39 от ati »
Активен

ati

• Неактивен Неактивен

Колежке, тел: 032/261 375 Снежа Тодорова.
Активен