argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Cisco в Пловдив  (Прочетена 4101 пъти)

cMeXyPaH

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
Cisco в Пловдив
« -: 05.11.2008, 19:22:05 »

Интересуваме къде мога да карам CCNA в Пловдив, тъй като проверих в bana-bg и от тези академии описани там нито една не провежда тези курсуве. Ще съм Ви много благодарен ако ме напътите на някаде и разбирасе към по-добро преподаване.
Активен

Jack Johnson

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 704
  • Хора, пазете си здравето! То няма цена!
Re: Cisco в Пловдив
« Отговор #1 -: 07.11.2008, 10:18:07 »

Пробвай тук:

http://www.cacad.com/

В центъра на Пловдив, до Джумая-та. Има още места, където можеш да караш CCNA в Пловдив, свържи се с хората там и те ще те упътят къде е най-близо и удобно за теб.

Поздрави!
Активен

cMeXyPaH

• Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 07.11.2008, 18:14:56 »

Благодаря за бързия отговор.
Активен

iliadev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 174
  • Когато има толкова случайности,търси закономерност
    • Хасково
« Отговор #3 -: 08.11.2008, 16:16:04 »

Преди време ми се наложи да търся и на мен.В  Пловдив на няколко места уж се провеждат курсове, но се оказа, че или вече са прекратили дейност или ти казват, че ще има, но след като се събере група, което не стана :)
Мисля, че и в този линк бях проверил и телефоните не отговаряха или вече бяха на други хора :)

Като гледам и колко им е актуална ифнормацията "October 05 2004:  New instructor wireless class has been launched in collaboration with Sofia University!"  ...

Успех с търсенето
Активен

XaKePaT

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 98
    • продавам сайт
« Отговор #4 -: 18.11.2008, 15:03:56 »

а на някой ако не му се дават пари за уроци , може да му дам лекциите и симулаторите да си учи сам и после да отиде на сертификация в някои център в София.

Kas

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 46
« Отговор #5 -: 19.11.2008, 00:41:28 »

В регионалната Сиско академия (http://www.cacad.com) все още се провеждат курсове по CCNA. Мога да попитам кога ще започва нова група и ще ти пиша тук. Може да пишеш и на този адрес: raichin at cacad dot com
Активен

cMeXyPaH

• Неактивен Неактивен
« Отговор #6 -: 21.11.2008, 15:18:23 »

XaKePaT, ако не ти представлява някаква трудност можеш да ми изпратиш симулаторите или да дадеш линк към тях, ще съм ти много благодарен.
Активен

Jack Johnson

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 704
  • Хора, пазете си здравето! То няма цена!
« Отговор #7 -: 23.11.2008, 12:26:39 »

а на някой ако не му се дават пари за уроци , може да му дам лекциите и симулаторите да си учи сам и после да отиде на сертификация в някои център в София.

Само от лекции и симулатори човек може да добие академична представа що е то CISCO router/switch, DSL, ISDN, DDR, EIGRP, PPP PAP/CHAP, RIP, STP, VTP, OSPF, OSI и още няколко реда подобни съкращения, но истинското "обучение" е в лабораторните занятия, които няма как човек да си ги прави сам вкъщи. Т.е. как наистина се сглабят мрежи, как се конфигурира комуникацията между тях и т.н. Има симулатори и за това, но те не симулират полу препязан кабел, не добре набучен RJ 45 накрайник, настъпен захранващ кабел и други простички елементи, които правят troubleshooting частта по-забавна (и по-сложна).

Казано с по-малко думи - обучението на място си заслужава. И то не само заради troubleshooting и lab занятията.

The choice is yours!
Активен