argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Няма ли да организираме турнир по футбол ???  (Прочетена 2140 пъти)

stylious

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4

Като гледам никой не се е заел с организацията на турнир по футбол на ФИСН и това е доста тъжно. Не се изискват колосални усилия, просто трябва да питаме Декана дали ще отпусне пари за зала, след това отиваме в зала "Оптимум" например, резервираме я за мачовете и ... играем.
   Турнирът на ФИСН беше станал традиционен и ще е жалко да прекъснем тази хубава традиция. На много хора им се играе, но в крайна сметка тези, които са ангажирани със спортната дейност трябва да имат инициативата. Дори и Деканът да не отпусне пари, можем да се организираме ние самите-има достатъчно специалности, събираме се 8 отбора, събираме и пари за зала и играем.
   Хайде колеги, подкрепете тази хубава идея, нека да изживеем малко футболни емоции преди празниците  :-)
Активен

plambul

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 52

Колега, като чета виждам, че нямаш никаква представа от организиране на турнири.Много добре звучи искаме едни пари от декана, обаждаме се в залата и готово, но нещата въобще не стоят така.Ще направим турнир пролетта.
Активен

Studentski savet FISN

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8

Голям ентусиазъм се проявява около тази идея за турнир по футбол, което принципно е много хубаво. Но, когато правихме среща на студентите във Факултета, за да уточним точно такива организационни въпроси, никой не присъстваше. Дълги години 3-4 студента от Факултетния студентски съвет правихме турнири и какви ли не мероприятия, които се посещаваха от минимален брой студенти, също толкова запалени на думи като колегата. Ако наистина има желаещи да работят и да организираме общостудентски инициативи, нека поне присъстват на тези срещи или се свържат с някой от ФСС, за което бихме били изключително щастливи!
Активен

stylious

• Неактивен Неактивен

Благодаря Ви, че все пак сте прочели написаното от мен и сте изказали компетентно мнение по въпроса. Аз не съм член на Студентски Съвет, иначе на драго сърце бих помогнал за организацията на едно такова мероприятие. Участвал съм на 5 поредни такива турнира на ПУ-то, един междуфакултетен и четири за купата на ФИСН  :-) Мислех, че няма да е проблем тази зима пак да има турнир, след като беше станало традиция да се играе и зима, и пролет.
   Относно забележката на колегата, че имало малко студенти на тези турнири, визирайки явно публиката на мачовете, аз не виждам нищо чудно, то на Левски-ЦСКА няма публика, та ние да очакваме зала Оптимум да се пука по шевовете  :-D Важното е, че има достатъчно хора, които искат да участват и въпреки че сме аматьори, стават интересни двубои  :-)
   Знам, че на PLAMBUL не му е особено тъжно, че няма да има турнир, тъй като той отдавна е скаран с футбола и на него му дай само разни турнири по тенис на маса. То лошо няма, само че футболът е интересен на повече хора и предизвиква много повече емоции, това поне е моето мнение.
   Айде дано поне напролет да се организира нещо, както Plambul e обещал  :-)
Активен

plambul

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 52

Искам само да знам дали завършваш тази година и като си толкова компетентен защо не го организира ти
Активен

stylious

• Неактивен Неактивен

Да, сега завършвам, само че не виждам какво значение има кой кога завършва, те тези мероприятия не се организират за мен специално, а за всички студенти  :-)
   Plambul, не знам защо продължаваш да ме питаш, защо не съм седнал аз да организирам турнир. Plambul, ти си член на студентски съвет и на теб и твоите колеги, ангажирани със спортната дейност, се пада честта да организирате турнири с благословията на Декана, разбира се.
   Аз не ви обвинявам за каквото и да е - не е имало сега условия за турнир по футбол, напролет ще играем и това е.
Активен

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 189
    • Направи нужното.... не бъди послушен !!!

Не не е късно, да се организира един такъв турнир, но смятам ще се съгласиш, че може да се направи след началото на Януари 2009, поради  доста многото празнични почивни и отработващи се дни.
Така, че ако нямате нищо против .... да го оставим за Януари, от ваша страна ще очаквам и съответната организация на отборите от специалности или факултети ??
ОК :handshake: :handshake:
Активен

Ицкей

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 239

И аз искам да ми организирате турнири по следните мои любими спортове:

Волейбол, баскетбол, кърлинг, скално катерене, бадминтон, танци, спортни танци, стандартни танци, латино танци, диско танци, кючек, хокей на лед, хокей на трева, голф, ръгби, народна топка, водна топка, бейзбол, хандбал, джудо, джуджицу, таекуон-до, карате, кен до, у шу, айкидо, сумо, бокс, кик-бокс, борба, канадска борба, скачане на батут, бънджи скокове, троен скок, скок от място, бобслей, биатлон, триатлон, фигурно пързаляне, гимнастика, въртене на обръч, многобой, трибой, петобой, фигурно пързаляне, крикет, лакрос, картинг, академично гребане, синхронно плуване и фехтовка.  :-D

Майтапа на страна, Вес, вземете вербувайте някой от малките ентусиазирани колеги в тоя занаят, че да има кой да продължи делото Ви.
Активен
Ицко иска поничка!

• Неактивен Неактивен

И аз искам да ми организирате турнири по следните мои любими спортове:

Волейбол, баскетбол, кърлинг, скално катерене, бадминтон, танци, спортни танци, стандартни танци, латино танци, диско танци, кючек, хокей на лед, хокей на трева, голф, ръгби, народна топка, водна топка, бейзбол, хандбал, джудо, джуджицу, таекуон-до, карате, кен до, у шу, айкидо, сумо, бокс, кик-бокс, борба, канадска борба, скачане на батут, бънджи скокове, троен скок, скок от място, бобслей, биатлон, триатлон, фигурно пързаляне, гимнастика, въртене на обръч, многобой, трибой, петобой, фигурно пързаляне, крикет, лакрос, картинг, академично гребане, синхронно плуване и фехтовка. 

кърлинг,бобслей, крикет Тези трите за съжаление няма да можем да Ви ги предложим .
Всичко друго ще го има....
Активен

Ицкей

• Неактивен Неактивен

На кърлинга държа особено! Ще намерим ледена площадка, а Весела ще осигури дузина тенджери и готово. И в духа на турнира по тенис на маса ще издигнем лозунгът „Ако не си носите тенджера, то такава ще Ви бъде предоставена”  :-D
« Последна редакция: 14.12.2008, 22:51:19 от Ицкей »
Активен
Ицко иска поничка!

• Неактивен Неактивен

„Ако не си носите тенджера, то такава ще Ви бъде предоставена”  :-D
Празна или пълна....
Активен

Ицкей

• Неактивен Неактивен

На шега никога не се отговаря със сериозен въпрос  :-P
Активен
Ицко иска поничка!