argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Предлагам работа!  (Прочетена 1685 пъти)

ms.pavlova

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12
Предлагам работа!
« -: 02.04.2009, 12:49:28 »

Здравейте колеги,
Предлагам работа за филолози /английски и немски език/. Предложението е за тези от Вас, които са пета или четвърта година и имат желание да работят като преподаватели.
На следващия e-mail: dimapavlova@abv.bg , може да изпратите CV.

ПС: Моля в автобиографията си да посочите и факултетния си номер!

Благодаря предварително!
Активен

ms.pavlova

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12
Re: Предлагам работа!
« Отговор #1 -: 07.04.2009, 12:00:38 »

Здравейте отново!
Искам да споделя, че ми е изключително тъжно, защото явно не приемате насериозно отправеното към вас предложение!
Възлагах надежди, че точно сред вас ще открия екипа, с който бих желала да работя - млади и креативни хора, които биха се радвали да работят в добра атмосфера и богата база по отношение на средства за преподаване!
Наистина съжалявам за липсата на желание и възможност от ваша страна, защото имам страхотни отзиви за студенти английска филология, които са се изявявали вече като преподаватели. Например студентката, която е замествала титуляр за кратко в бившия икономически техникум, преди пролетната им ваканция. Децата /учениците/ бяха много доволни и изказаха много суперлативи за въпросната госпожица, за нещата, които са научили благодарение на нея и т.н.

Предложенито ми остава в сила до края на месец април!
Благодаря за вниманието!

Активен

Orion

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 45
« Отговор #2 -: 07.04.2009, 21:08:43 »

А бихте ли споделили къде точно предлагате работа. За частна фирма ли става дума, за езикова школа или за СОУ?
Активен

evelin123

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
« Отговор #3 -: 01.05.2009, 01:24:35 »

Точно такъв човек търсех и аз и го намерих в този сайт -> http://onlinerabota.com . Има адски много филолози, които чакат проекти. Дано да съм бил полезен.
Активен