argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Избери си->Стаж във Финландия за $1800 на месец или в Холандия за $1408  (Прочетена 1847 пъти)

Mitka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14

...или още много други възможности за стаж в цял свят!!!
Стажът във Финландия предлага 40 часова работна седмица с месечна заплата $1800. Основната задача на стажанта ще бъде Software development. Студентът трябва да е поне 4-ти курс или магистър. Нужни са добри умения в C++, HTML, Java, PHP, Javascript, ASP, Oracle, Internet Users skills и разбира се вледеене на английски език.

Стажът в Холандия е в Ротердам, с 40 часов работен ден и  $1408 месечна заплата. Стажът ще бъде в сферата на ICT application development. Предпочитат се завършващи или магистри с умения в Shockwave Flash, Microsoft SQL Server, LAN, IP Telephony(VoIP), Windows Operating Systems, Javascript, HTML, PHP, C++  и владеене на английски език.

Някои вече заминаха за Германия, Италия и Белгия....
  ТВОЙ РЕД Е !!!
                          Намери своя стаж в AIESEC

За повече информация www.aiesec.uni-plovdiv.bg
или ела в 15А семинарна зала в Ректората на ПУ
 Ако имаш въпроси, пиши на нашата електронна поща aiesec_plovdiv@hotmail.com

« Последна редакция: 05.01.2009, 01:28:36 от Mitka »
Активен

bleit

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 46

Пак ше ми се сърдите, че съм хейтър ама трудно се сдържам, особено късно вечер/рано сутрин :

"C++, HTML, Java, PHP, Javascript, ASP, Oracle..." : Всичко заедно ли ? Тъй като отговора "не" предполагам е очевиден, да се бяхте поуточнили малко ...

"Shockwave Flash" ... Тея не ги ли купиха Adobe преди време ... И преди това бяха на Macromedia .... Или аз нещо съм в грешка ?

Иначе изглежда айляк, догодина ако приемате студенти с висящи изпити мога да ви тествам програмата ;)
Активен
hardcore простак

Mitka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14

ДА, всички тези неща които са изброени (C++, HTML, Java, PHP, Javascript, ASP, Oracle и т.н.) са посочени от фирмата като умения които се предпочита стажантът да владее. Това не означава, че всеки един от тези езици ще се използват всекидневно в работата на студента.
Представих стажа в основни линии, защото цялостното му описание е доста дълго.
   Има и още нещо :)
 Студента може да се запише за стаж по всяко време, като това не означава че веднага трябва да замине. Сами определяме периода, в който искаме да проведем стажа, може да избираме и регион и условията на работа.
  Тествай програмата когато пожелаеш.
  Весело прекарване на Нова Година!
Активен