Трябва да пиша за неща, които всеки ги кефи ли?!
Получаваш тъпо недоумение от моя страна още на старта. Хич не сме оптимисти за продължението.
Питаш за нещо и ти отговорих перифразирано, че при достатъчно акъл от твоя страна щеше да вмъкнеш съмненията си в бара на гугъл и за секунди щеше да ти излезе отговорът, който да те избави от така натрапчивите съмнения. Вместо това, високоизтънчения ти и необичащ науката мозък, те кара да пишеш тема и да чакаш отговора й. Разликата в милиони пъти
регрес между няколко секунди и няколко дни си я сметни сам. Дано поне на това са успели да те научат в тази така „заблудена” университетска среда. И вкарай съжаленията си в нещо по-продуктивно, че някак си съвсем не ме трогваш. Също така не забравяй, че в тази така окачествена от теб „безпредметна система”, в която ти също се намираш, си там...
сричай сега на глас заедно с мен...
ПО-ЖЕ-ЛА-НИЕ. Никой не те държи насила и можеш още утре да отидеш и да се отпишеш. Но пък съм сигурен, че само използваш високопарни думи, които по никакъв начин няма да защитиш с действия. Много станахте беее. Номерчета не ми останаха да ви раздавам.