Тъй, тъй..
Току-що се прибирам от съответния изпит (задочно обучение съм) и съм много ядосана:
Защо изпитът е само 1 час?!
Не знам на колегите какви задачи са се паднали (тръгнах си веднага), но моята по сложност беше подобна на тази от кандидатстудентския изпит. Което пак - не е кой знае какво, мога да я реша, но ми е невъзможно да си съставя план за действие, да я нахвърлям върху черновата и след това да я препиша на беловата в рамките само на половин час (за да ми остане още толкоз време, да речем, нали, и за въпросите).
Страшно ме е яд, защото си разбирам от предмета, пък, а нямам време да покажа тези знания. Поне 2 часа трябва да се дадат. Един по-лесен изпит по ОКИ беше за толкоз, а който не знае, няма да знае и цял ден да му предоставят да се докаже. Защо обаче останалите трябва да се спъваме в невъзможно краткото ни дадено време?
Как да е, няма смисъл, ще кажете, да се оплаквам тук, но исках да си попиша по темата..
Ще се явявам пак - заедно с редовниците, предполагам, та, ако ви е известна датата на изпита, моля, кажете, защото не можах да я открия никъде. Мерси!
Ае, със здраве!
П.П.
Пък аз започвам да упражнявам надбягване с времето, защото, нали, така се програмира (ефективно)..