Океи Мистер марин2025,
маи не съм разбрал че искаше да кажеш че от Германците вземаш същите пари само че е в Евро. Но ти не си писал сто процент на ясно. Така аз мислих искаш да кажеш че от Германци вземаш 350-400 но не Лева а Евро.
няма страшно
и за всички други студентки и студенти и хора и планетарци,
държави за инплантаций в глави на обикновени хора - инплантирани от управляващи за по лесно да могат да "управляват" и по спокоино да могат да ...
Фактически отдавна не могат да решават нещата сами тези уш управляващи.
При всеки сеиозен случаи трябва да се забират куп управляващи на ""държави"" шефове / шефки
ТАКА аз не съм никакъв Германец освън на една илузия паспорт или регистер запазен от нотариуси легализирани от УШ държави с "ТАНКОВЕ и РАКЕТИ" в гръб. Мравка има ли чувство за граница ако я мине? Каква е тази граница. Граници не са били махнали - а - те изобщо ги нямаше. Но Танковете и Ракетите и найвече Тортата са били отново реорганизирани и отделени.
Ако аз съм на мястъо на Путин които обичам почти найвече от всички горни от днес, тогава и аз съм за нулла време зупер националист и ще поддържам огънчето за легендата от държава РУСИЯ. НО ако съм на място на ОБАМА които не го знам още ще бъде супер американец с супер реклама за "нашия сащ" - въпреки че знам истински Американци са само индиянци и индиота коите са били излъгали и колени като прасета.
И аз съм малко опортунист ако се струва.
извиняваи малко поне - а мъжду друго моито БГ-езиково-знание горе долу бива -- ВСЕКИ има браво да прави грешки всякакви
Тази цяла тема се е изгоряла маи и чакам да приключва тази тема тук
Някои да ми каже как да затварям дискуцията тука ?
сам ще учя PHP, MySQL ако господ разрешава и сам ще првя колкото и колкото малко мога и искам и колкото ще успея
уведомявам ви че Има вече черни -, жълти -, бели Германци, Рома-Германци, бивщи Таиланци-германци и рано или късно щте има бивщти Луници от луната коите са станали Германци или дано само Планетарци-земяци.
Кога ще почнат и уш интелигентните поне да разбират че няма държави но една рануима Планета.
Тука пише не е място за политика - а - политика осначава държавно изкуство или изкуство за държавата
А и още веднъж А държавата е планетата и тои сме край на сметка НИЕ
много жалко че освън мене почти никои е в този 21. век.
ВАШият
Макс В. до скоро