argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: германец търси зъдружници за германски и мъждународен уеб-проект  (Прочетена 3876 пъти)

max11

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19

:bow: скъпи студентки и скъпи студенти, наченаищи по информатика първа и фтора година,

аз съм Макс В., Германец, живеа в Пловдив и както се лечи имам добро знание на БГ-език.
На вас не е нужно да говорите Германски, но е желателно да говорите английски добре.
Интересувам се да реализирам един или два три уеб-проекта на база на честен договор с двама или трима студентки или студенти коите ще участват към реализирани печалби по дялове си по договора.
Търся такива студенти/Ки коите да разбират доста от PHP 5 / MySQL 5.
Самия аз говоря и доста добре Английски и малко но добре Френски. Германски ми е майчен език. В момента мъча се малко по малко да учя PHP и MySQL.
държа уебспеис в германски сьорвер но това не е голяма работа. Имам фирма германски ЕТ но може да се прави БГ ООД с нас в партньорство.
Освен идеите коите имам аз за проекти в уеб
също ако вие имате идеи какво може да правиме заедно ми се обадете.

с уважение
вашият
Макс В.
« Последна редакция: 03.04.2009, 10:42:27 от max11 »
Активен

bleit

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 46

Аре бе снощи много ми се спеше ама цяла сутрин никой ли не му е сипал още ?

Така. Аз съм Димитър К. От Пловдив. Мога да пиша правилно и знам бъгарски, понеже ми е роден. Нямам нито ЕТ, нито ООД, но ако някой иска може да регнем. Искам хора, които разбират от програмиране да си пишат програми и след това да ми дават част от приходите, понеже съм много готин. Ако имате идеи как да се изкарат пари може да ми пишете лично, аз ще ги реализирам и после ще ви черпя кафе.

P.S. - нямам сървър, но ще купя евтин хостинг.
Активен
hardcore простак

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

Студент по право--- регистрирам фирми, без значение на българи ,германци! Всякакви   ООД    ЕТ  и други по желание на клиента.Цена от 350 до 400лева, за германци в евро! Чакам обаждания на емейл :     marin2026@abv.bg  или на телефон 0885857488 :y: :-) :bow:
Активен
Всичко е любов

max11

• Неактивен Неактивен

:D Браво Мистер Юзер "bleit" много си мислиш по елементарен начин,
мислиш аз искам да печеля от работа на програмист. А маи не знаеш че добер програмист може само да беде които знае много неща за много неща изобщто за да знае какво да програмира. Ако искате да бъдете добри програмисти няма нужда от следване на университета. Друго е за АиТи-спешълист. Как доиде и от горе един уеб проект мъждународен не е лесна работа. Един хитър господин няма да го реализира. Иска административен отдел специалисти по браво и други работи. Ти мислиш просто по супер елементарен начин. И маркетинг същто иска. Големи проекти са почти винаги завършени от малки или по големи групи от хора. Пожеляавам ти много дебели печалби абсолутно сам да ги печелиш и наи добре и сам да ги изхарчиш абсолутно сам. Приятни дневни сънище.

Ощте нещо: Ако програмирането е всичко които учите какво ще програмирате ??
« Последна редакция: 03.04.2009, 12:01:13 от max11 »
Активен

max11

• Неактивен Неактивен

:D браво ! Следете браво господин марин 2025. Аз сам често брав, даже много често но много рятко получавам бравото. Ако искаш Евро от прости германци , има и такива мене по добре не ми пиши повече тука тей като се опитваш официално да вземаш двоино от мене.  Държави са едни виртуални конструкти, илузий инплантирани в главите на обикновеният народ за да ги обират данаци и фондове и да ги манипулират. Не се чувствам като Германетс но сам по документи. Аз съм човек и даже ми е зрам че съм човек ако виждам какво правят човечета.
добер късмет Мистер БРАВО марин2025 при доиаване на чуждентси
типичен алчен адвокат ще стане от тебе яш ги парите и купи си слатни тоалетни чиний Но внимаваи да не помагаш на честните клиенти, само на тези помагаш коите плащтат поне двоина цена. Не ми се поевяаваи повече тука ако обичаш, ти ме дискреминираш като Германетс с искане на двоина такса от твоита страна. фащаи си пътяа такива като тебе ....
« Последна редакция: 03.04.2009, 12:19:32 от max11 »
Активен

Атанас Терзийски

• Администратор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2927
  • 0x04559912
    • atanas.uni-plovdiv.net

max11, би могъл да провериш и във фирми като www.bulwork.net. Поздравявам те за куража и най-вече усилята да научиш толкова добре български. Успех на теб още веднъж!

marin2025, bleit не разбирам защо се шегувате - за мен показвате изключителна простотия и ви моля да се държите коректно, особенно с max11, това разбира се ако държите да имате достъп до форума на ПУ - аз лично ще ви банна за дълъг период.
Активен

max11

• Неактивен Неактивен

:bow: :bow: Хубажо за моито мнение за форума каквото пишеш Атанас Терсийски.

Скъпи хора моито БГ-езиково-знание не е перфектно. Кои от вас говори перфектно БГ ?  Значе абсолутно перфектно и да знае абсолутно всяка дума ?
Въпреки хич не презнавам държави все пак съм от някой отдел от немски народ с немски диалект и немски език от гимназия.
БГ-език е труден ви казвам, поне така мисля. Пак и немски, и руски, и френски можеби са трудни езици примерно.
Маи ще го науча то PHP и MySQL в следващите седмеци и месеци и ще направя свои проекти самичък плюс с платен помущ и можеби някакви волонтери.
проблема е сам не можеш да поддържиш голям мъждународен проект.
Голям огън иска много дърво.
Пак от друга страна
ако споделя моите идеи за различни проекти кои ми гарантира да не се гръдат само идеите.
Сериозен проект иска и пари които имам не чак много
или пак иска много интелигентен мултидисциплинен смес от млади специалисти с ентузиазм.
"ЕНИВЕЙ"
ще продължавам да съм вечен свободен студент и да уча всякакво нещто които ми е интересно малко по малко постепенно опуритен.

Много ми е яд че не мога да сядам повече от за една залата и един румпстек на бързо без да получавам проблеми на кръст. Това осначажа не мога и да участвам към лектций ж ПУ като гостен или даже редвен студент.
В къщи уча и правя на високи работни маси тсял ден и няма проблем хич. На разходки репетирам мптроики от жидео-записи-репортажи и учя богати речници на разни езици.
Но ако с моите над 40 години и над 1,90 м през лекций стуя брав на висока работна маса ще побъркам професорите.
Но ви уведомявам някакви от вас студенти и студентки могат да се поснават с мене и да философстваме на много високо ниво или да учиме някакви езици или кои знае какво заедно.
Разполагам с време и ще съм в Плождиж не само за пет минути.
И по скаип имам културни млади телефонски приатели и приателки до германя коите обичат да чуят моите виждане за измамми и моите идеи за живот от логика за 21. век.

до скоро пак тука
и
защо не и на кампус
Макс в.

уш Германец, уш католик, поне изглеждам на 43 г и съм човек
Активен

Радо

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 99

Здравей. Драсни ми на мейла rado.penev@gmail.com за какви проекти става въпрос, какви смяташ да бъдат участието и условията в тях .
 Принципно съм заинтересован, и PHP и MySQL са ми в областта на работа. Ако ти е трудно на български - може и на английски да пишеш.
Активен

bleit

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 46

max11, благодаря, че разкри "елементарния" ми начин на мислене. Радвам се, че след дългите ни години познанство най-накрая можеш да извлечеш екзистенцията на умствения ми потенциал.
 Наско, можеш да прочетеш какво пише в подписа ми, не е случайно. А другото като заплаха ли да го приемам, защото и двамата ме критикувате лично, докато аз не мога да намеря къде точно съм ви засегнал.

Сега малко по темата. Като цяло от този род работа предимно съм си изпатил, може би затова реагирам малко остро. Бих се радвал да ме оборите с аргументи, а не с обиди и заплахи. Чакам.

Иначе max11, имаш интересен начин на мислене, въпреки че и ти малко прекаляваш с "фащаи си пътяа такива като тебе". Форумът, по мое лично мнение, би трябвало да е за аргументирани спорове. Така че бих те посъветвал няколко неща :
 - предполагам ползваш Firefox. Сложи си plugin "Bulgarian dictionary", ще елиминираш повечето от правописните грешки, а и ще научиш думите правилно между другото.
 - ако те затрудняват някои неща пиши на английски, разбираме го :)
 - пиши малко по-подробно какво искаш, че от първия ти пост се подразбира предимно "искам някой да ми свърши много работа за малко пари".
 - откъде ти хрумна точно ФМИ на ПУ

Ей такива неща ...
Активен
hardcore простак

max11

• Неактивен Неактивен
20090405-01—Идея мои печалба на краци ?
« Отговор #9 -: 05.04.2009, 22:41:13 »

Скъпи студент/Ки/и,

Мисля и мисля и не намирам решение.

Кражба на идеи е голяма тема в економически звят (економически шпионаж).
Как да обяснявам моита идея или даже моите идеи за разни неща без да се краде.
В наи лошия случаи аз ще беде блокиран по някакъв начин и конкурента “добрия бизнесмен” хитреца реализира моита идеа с много капитал в гърба много бързо и много на едро и на широко.

Спецялно Българин смята го за голяма работа да е хитер тои и да лъже и да краде, но хич не само Българин е така.

Животът може да е свиреп. Мистер DIESEL  е изчеснал от кораб - никои не знае как и сащо. По принцип тои имаше потенциялът да щте стане милиардер.
Можеби аз с някакви от моите идеи имам наистина потенциалът “само” за мултимилионер. Но как доиде можеби е подобре за моите нерви да малча и да оставам обикновен от колко да се ядосвам много на супер хитри краци. Аз сам един малък Хауърд Юус само че тои имаше стотици милиони долари от баща си на ръка. Но има и други като мене така поне не сам самичък.

Не виждам решение за този проблем !

Животът може да е разходка, театер, шоу, бои и борба и даже война. Как да си избира и как си търси човека. Да не забравиме само има или няма и късмета.

Маи трябва да учя PHP и MySQL  за да съм способен да мога да реализирам аз сам до първа версия поне една от моите идеий и да я защитавам колко до може а чак тогава да разширявам дейноста с търсине на зъдружници и или капитали.

Обаче маи важно да не забравям повече разходки и някои учине опуритно и постепенно маи са наи хубавите неща за мене в тои доста фалшив организиран живот на тази планета с тези “ХОРА ?” .

До скоро
Вашия

Макс В.
« Последна редакция: 05.04.2009, 22:55:06 от max11 »
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page

Да, има много измамници и хитреци, да - bleit и други сигурно са се опарили от некоректни лични outsorcing проекти, но до доказване на противното, всеки е невинен! Аз пък съм правил много проекти с частни лица от ЕС и New Zealand и са били винаги коректни, както и аз съм бил изряден! Може би измамените просто допускат да ги измамят? А Марин просто се заяде - мисля че дължи извинение на Макс и на форума за сарказъма си! Бих предложил Марин, като юрист, да даде съвети, както на Макс - как да търси коректно (но не с агенции) хора за проекта си, така и на студентите, които се заинтересуват от идеите на Макс - как да се защитят от евентуална некоректност (която може да не е от самият Макс, а от трета страна)!

Моля, не бъдете саркастични и злобни във форума! Малко нападнахме колегите от ТУ, но там имаше съответната злоба и ненавист към ПУ, породени от ситуацията с решението на АС на ПУ за присъединяване на ТУ към ПУ. В случая обаче, имаме един коректен призив за съдействие, написан от човек, постарал се да научи български (защото можеше да го постне и на немски или английски, нали?), който съвсем коректно се страхува от агенции или фирми, ако има наистина идея (макар че тук си има патенти и регистрация на изобретение, но това е друга тема) - за което аз поздравявам Макс, че се е осмелил да пише тук на български и че продължава да пише, въпреки обидите към него!

А за spell check и тн - моля ви се, и вие имате такъв за английския, ама съм сигурен че писаниците ви на английски са точно толкоз смешни за англичаните, колкото и българският на Макс за вас! Аз лично, когато пиша на чужденци, се извинявам или си плащам на преводач да го провери, ако е по-голям текст (примерно скоро превеждах документация 100 страници и си платих на преводач). Но за форуми и аз си праскам моя си английски - за това е форум - говорилня, но никога не използвам сарказъм и обиди!
Активен

bvu

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

Здравей max11,
Опитвам се да правя нещо като твоя проект,за позната германка.Ако искаш,може да ми пишеш на st_stoytchev@yahoo.com
P.S.Нямам намерение да ти крада идеите.
Активен

max11

• Неактивен Неактивен

Здрасти “bvu” – имаш един и-мейл от мене, даже два.

Можеби да пробваме да реализираме първо един по обикновен проект които иска обаче пак сериозна грижа и сериозно поддържене.

И за мой БГ-езиково-знание – МИЛИ ХОРА, нали следвате информатика поне няколко от вас. Трябва да знаете информаця и правилното пристигане на информация са наи важното. Как е кодиран или колко е правописмено коректно не играи никаква рола в повече от случаи. Само в наи официални писма по е желателно че няма грежки смешни.

Ако ви казвам от много скоро почвам да пиша на кирилица и не съм чел никакви 10 страници на куп в мои живот на БГ-език, даже 5 страници на веднъж не съм чел.
А не съм филолог и имах само 25 частни уроци по 45 минути преди няколко години. Бавно учих и само по приказване с поснати, нямаше нужда за повече.

Все пак знам и Английски горе долу толкова и френски не много малко и мои маичен език Германски поне знам над норма добре . Хич не ми пука кои хитрец мисли да се хили за ради смешни пасажи в моите текстове. И даже всеки заповядаи да се хили но доброволно поне а не простачество.

Поздрави
Макс В.
Активен

max11

• Неактивен Неактивен
20090407-01--Ъш двоина цена за Германци
« Отговор #13 -: 08.04.2009, 01:01:39 »

:#1: Океи Мистер марин2025,

маи не съм разбрал че искаше да кажеш че от Германците вземаш същите пари само че е в Евро. Но ти не си писал сто процент на ясно. Така аз мислих искаш да кажеш че от Германци вземаш 350-400 но не Лева а Евро.
няма страшно

и за всички други студентки и студенти и хора и планетарци,

държави за инплантаций в глави на обикновени хора - инплантирани от управляващи за по лесно да могат да "управляват" и по спокоино да могат да ...

Фактически отдавна не могат да решават нещата сами тези уш управляващи.
При всеки сеиозен случаи трябва да се забират куп управляващи на ""държави"" шефове / шефки

ТАКА аз не съм никакъв Германец освън на една илузия паспорт или регистер запазен от нотариуси легализирани от УШ държави с "ТАНКОВЕ и РАКЕТИ" в гръб. Мравка има ли чувство за граница ако я мине? Каква е тази граница. Граници не са били махнали - а - те изобщо ги нямаше. Но Танковете и Ракетите и найвече Тортата са били отново реорганизирани и отделени.

Ако аз съм на мястъо на Путин които обичам почти найвече от всички горни от днес, тогава и аз съм за нулла време зупер националист и ще поддържам огънчето за легендата от държава РУСИЯ. НО ако съм на място на ОБАМА които не го знам още ще бъде супер американец с супер реклама за "нашия сащ" - въпреки че знам истински Американци са само индиянци и индиота коите са били излъгали и колени като прасета.

И аз съм малко опортунист ако се струва.

извиняваи малко поне - а мъжду друго моито БГ-езиково-знание горе долу бива -- ВСЕКИ има браво да прави грешки всякакви

Тази цяла тема се е изгоряла маи и чакам да приключва тази тема тук
Някои да ми каже как да затварям дискуцията тука ? ???

сам ще учя PHP, MySQL ако господ разрешава и сам ще првя колкото и колкото малко мога и искам и колкото ще успея

уведомявам ви че Има вече черни -, жълти -, бели Германци, Рома-Германци, бивщи Таиланци-германци и рано или късно щте има бивщти Луници от луната коите са станали Германци или дано само Планетарци-земяци.

Кога ще почнат и уш интелигентните поне да разбират че няма държави но една рануима Планета.

Тука пише не е място за политика - а - политика осначава държавно изкуство или изкуство за държавата

А и още веднъж А държавата е планетата и тои сме край на сметка НИЕ

много жалко че освън мене почти никои е в този 21. век.

ВАШият
Макс В.  до скоро
« Последна редакция: 08.04.2009, 01:32:45 от max11 »
Активен

max11

• Неактивен Неактивен
20090410-01--Блокирането в този форум
« Отговор #14 -: 10.04.2009, 13:05:28 »

Господин ""SAIRAX"" Не знам дали ревнуваш или дали си имаш проблеми с потентност.
Сащо не ме блокираш и от тука и от тселият форум, пука ли ме.
В студентски съвйет и в филофогически факултет беше мои статие езиков-тандем. Първо изчесна в филологически част кадето по скоро му беше мястото и сега някои ревнува ли че аз ще срещам студентки физически и да учим чужди езици и ако едната или друга от тяах иска и желае на пълно тренираме и с езика.

Вие не можете да раждате и поддържете един форум и с електронна пощта и може и с телефони на потребители и да забранявате да се срещнеме физически.

Физическа среща тука сначи на кафине, на разходка или теи нататак и винаги има нататак или - ако не ТИ Мистер Гентлеман SAIRAX НЕ си този които ще ме спира да говория физически с студенти и студентки --  КОИ си ти изобщо ?? Един интолерантен такъв ??

Ако е така в този форум какво ми е изобщo. Хаиде, хаиде блокирай ми и тука бързо, да не срещам случаино программисти физически даже има голям опасност да искат програмистки да работат нещо с мене. Ако е това каквото представлява вашият форум да дискреминира германци и мъже сащото търсят да учят с приятни студентки чужди езици или друго да учат и да правяат каквото пада, тогава подобре приключваи и тука с мене.
Тука не е за политика нали -- а точно така искат политиците, вие да не се ангажирате и политика спокоино да правят политиците сами както искат те. Супер хитро.
А тука не е за физически срещи ако терсиш партньор за един проект или едно учине заедно трябва всичко да е на виртуално, и наи добре да питам SAIRAX за всяка буква коита искам да пиша.
А наи лошо обаче е да се срещне някои с студентки сащото те НЕ ревнуват мъже и тогава SAIRAX няма ги тези студентки -- така ли ??

Маи вашият Форум не е никакъв форум.
Моите статиета са били чели много, много и никои се оплаквал така ряско -- ако е толкова лесно че един sairax-че може сам да решава да унищижи една тема коиата е търсина маината си "вашия" форум тогава.

мъжду друго вчера говорих физически с един студент - добре че sairax-чето не ме спрал там.

вашият
Макс В.  

и пак ще говоря с много студентки SAIRAX-че да знаеш !!!!!!!!!!!!
« Последна редакция: 10.04.2009, 13:16:17 от max11 »
Активен

max11

• Неактивен Неактивен
20090410-02--тука не е гуантанамо
« Отговор #15 -: 10.04.2009, 13:21:57 »

И само да ти уведомявам SAIRAX ТИ си sairax НЕ си джордж Буш а тука маи бил форум ли, а маи гуантанамо беше в куба не в Пловдив или нещо не съм ориентиран ??

Макс В.
Активен

Nuwiel

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13

Не знаех, че тук сме  Flirtche и може да си уреждаме срещи с хора ( физически Оо и то не само за да учим  каквото и да означава това).
И щом така са решили админите на форума значи е имало за какво да изтрият поста ти... не съм го чела... не че изобщо ти се разбира нещо на писанията де. На теб проблема не ти е българския език,  а начина по който мислиш и пишеш.
Активен

max11

• Неактивен Неактивен

Ти за какво изобщо си на планета ако не е за флиртуване мъжду друго като от наи важните неща?
Тука не е е флрче мои човек, аз лично флиртувам кадето е възможно и даже кадето почти не е възможтно. Това ме кефи и ми харесва, това е по важно от кафе. Аз флиртувам и ако има само вериятноста че можеби да ще мине една женска муха. Флиртуване е много полезно. Почти всички "нормални" възръстни флиртуват много често през целия си живот. Не осначава че не държиш до евентуалният ти сериозен партньор ако флиртуваш. Просто е приатно. Културно флиртуване също не е убида и трябва да се знаи граница на уважението. Нито не е насилване сащото е двустрана комуникация винаги.

Но тука става въпрос за съвсем друго. Аз от скоро разбрах че мои БГ-езиково-знание е доста добре. Но има няколко грешки още и има малко до академически много високо ниво път още. Аз съм амбициозен дърт студент можеби. Но съм млад човек и здрав мъж. Дано вие всички достигате и надминете моите години. Нямя ред за умиране малко уважение е полезно.

Наи вече обаче желая да учя руски и или китаиски (мандарин). За моито зажеление тука е малък град с почти без китаици и руснаци.
А аз търся начин да учя чрез обратно обучяване на Германски сащото нямям толкова пари. И само виртуално не се учи добре един чужд език. трябва и да говориш, да практикуваш езика.
показжа се темата езиков-тандем вече е тука А трема задружник проект отпада.
Каквото искате и каквото желаете мислете го и пражете каквото искате с мене тука. Има хиляди други форуми кадето мога да пиша ако мислете че ме блокирате тука.
Пак аз се радвам колко до мога на живота даи боже и приатно ми е да общувам с жени. Мъже ме завиждат често и ме питат много глупови въпроси често. Но има и интелигентни културни мъже.

И днеска бях на кафине с много млада студентка а тя ми отделише пълно внимание и имаше компаня един час с мирен раздел на краи без никакви задължения. ЛОШО ли е това ? Да не съм я компромитирал или барал. КАДЕ СТЕ ВИЕ С ваши мръсни идеи ??

И ако нямаме физически срещти вече само по виртуално ли да общуваме ?? ЛЕКА НОЩ.

Макс В.
`
Активен