argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: до всички недоволни от купона в курса си  (Прочетена 1361 пъти)

rusfil_m

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8

колеги,на доста от нас им се ще понякога да отидат на студентско парти в някоя дискотека или просто да пият по бира с някого от курса си-да,ама все никой не иска.Предлагам да сформираме едно клубче и всеки,на когото му се иска да ходи някъде да може веднага да намери сродни купонджийски души.Какво ще кажете,а?Нека да купонясваме,няма време-четири години си минават доста бързичко
Активен

lolipop

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

Колега подкрепям идеята ти  :y:С най-голямо удоволствие бих излязла с други купонджии,защото както изглежда това го има във всеки един курс(включително и в моя) :s:
« Последна редакция: 12.02.2009, 16:26:21 от lolipop »
Активен

gaby88

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Аз съм твърдо ЗА. Айде скоро да си организираме някакво купонче, да полеем взетите изпити :)
Активен

lolipop

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

Чудесна идея.
Активен

Samiat Toi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Аз съм 4-ти курс Английска филология и искам да изразя искреното си разочарование от този курс. Идеята ми, преди да стъпя за пръв път в университета, бе поне да излизаме 1 път в седмицата да разпуснем някъде, а то какво се оказа, че от 2 години вече няма нищо сериозно организирано. И като за черешката на тортата искам да благодаря на всичките си колеги за последния 8-МИ Декември. Както всички се досещат това беше последният ни 8-ми с всички хора от курса и аз искам да ви благодаря за това, че на празника курса се бе разделил на 20 групички празнуващи по различни места на България. А и ако случайно се случи нещо от сорта да се съберем, повечето хора си тръгват към 10-11, под претекст, че били изморени и искали да си починат. Да ме извиняват много ама това са оправдания на 45 годишни хора, които утре са на работа. Няма никакви проблеми, все пак след 2 месеца ще завършим и тогава ще започне прекрасния живот- цикълът, от работa, вкъщи и обратно. Много поздрави на всички и ако някой иска да пише да го направи на kisyov86@yahoo.com
Активен