argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Недоразумение с курсовите работи при доц. Консулов  (Прочетена 2641 пъти)

pinokio

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 36

:headbang: :headbang: :headbang:
Колеги предадох си работата, повярвайте ми отговаря на изискванията, а пише в списъка, че не съм го направил. Някакви идеи и съвети от по-добре преплували този буен и мрачен поток от изисквания и неясноти? :-X
« Последна редакция: 13.03.2009, 17:36:19 от fisn_adm »
Активен

pinokio

• Неактивен Неактивен

Благодаря на администратора за съвета и естествено ще говоря с преподавателя, в случая неприятното за мен е, че каквото и да съм направил на изпита е било безпредметно, както и самото явяване и така или иначе изпита остава за наесен,
а ще имам и други изпити и ми се искаше да придвижа всичко навреме и да не го отлагам във времето, както и да е живот и здраве наесен с песен.
Активен

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 189
    • Направи нужното.... не бъди послушен !!!

Свиквай ...........
Активен

pinokio

• Неактивен Неактивен

Здравей! Благодаря ти за съвета, търпението е ценно качество, ама защо все ми се иска да направя нещата по-добри и все не ми се примирява - характер - явно...
Активен

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 189
    • Направи нужното.... не бъди послушен !!!

Ами предишната година имаше едни ...меко казано комични ситуации 200 човека да се явяват 5 дни по Финанси ама се напаснаха нещата май.... ;)
Активен

pinokio

• Неактивен Неактивен

А дано да се напаснат и този път, че да си губим времето взаимно е дивотия, човешкият живот е твърде кратък, за да го прекарваме по този начин.
Активен

Barca

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 43
    • Free Knowledge Base

Неприятно колега  :-(

При мен проблема е че според имам перфектна курсова работа, направих и изпита поне за 5 - но имам 4  :-(
Активен

RAINA

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 129
  • Успехът е моя избор!

Колеги според мен цялата ни система е едно голямо недоразумение ,вече никой не оценява обективно.
Активен
Аплодисментите са за мен.

Estellia

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7
  • -==Miss==-
    • http://www.facebook.com/maria.grueva

Голяма част от колегите ми са скъсани на изпит при Консулов. Доцентът предупреди, че оценка "среден" не пише, а аз съм сигурна, че един голям процент от работите дори не ги е погледнал. :?
Активен
Мария Груева

Стаси

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 346
  • НАЗАД... стъпил си ми в аурата.

Той доц. Консулов си сподели и какви са му критериите, за да си направи труда да ви дочете докрай работите, ама кой ли да слуша. Пък и за да има човек претенции да завърши висше образование, все си мисля, че оценки започващи и завършващи с цифричката 3 не трябва да са му приоритет. Туй ми е скромното мнение - никой да не се ангажира на добра воля с него.
Преподавателят е на ниво, според мен, но и това да не ви затормозява много, щото всеки си има мнение.
Активен
Дзен...

pinokio

• Неактивен Неактивен

Колежке ако сте чели работата ми и имате забележки, моля да ги направите, ако не сте мнението ви е меко казано забавно - изказвате се за нещо за което си нямате никаква представа. Ами вие така ще осъдите на смърт някой по клюки. да ви имам смехотворното самочувствие.
Активен

Стаси

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 346
  • НАЗАД... стъпил си ми в аурата.

Никой не е визирал Вашата работа, Пинокио. Имах предвид поста точно над своя собствен, като акцентирах на частта му с непрочитането на курсовите работи. Така, като го зачитам отново, май на целия пост съм наблегнала. Много сте докачливи бе, човек да не си сподели мнението. При това Ви предупредих да не се ангажирате с него. За моето самочувствие да не Ви е грижа, аз добре се справям и сама с него. Хубава вечер.
Активен
Дзен...