argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Възможно ли е да бъдат записани 2 магистратури едновременно?  (Прочетена 6844 пъти)

lifestyle

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18

Позволява ли се да бъдат записани 2 магистратури едновременно (в една и съща година)? :?
Активен

koliovez

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 50

Да и мен живо ме интерисува и в двата варианта:
две магистратури в един университет или две в два различни
Активен
Say what you mean,mean what you say!!!

Tzvetelin

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7
  • clubber
    • Общежития към Университет "А. Златаров" - Бургас

Аз също се интересувам от такава информация. В моя случай е две магистратури в два различни университета.

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

Ако си вундеркинд може и 3 магистратури да караш, ако имаш пари да си платиш.Сега има свобода и всеки сам решава колко броя висши образования му трябват.Няма законова забрана  , човек цял живот да бъде по професия СТУДЕНТ.Но по мое скромно мнение повече от 2-3 висши не са необходими.Няма значение колко дипломи ще покажеш   , а   какво си научил и какво можеш да работиш. :y: :-)
Аз също се интересувам от такава информация. В моя случай е две магистратури в два различни университета.
Активен
Всичко е любов

bbc22

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 73

Да колеги можете спокойно да запишите две магистратури в една и съща година. Аз лично уча една редовно в ПУ и една задочно в СУ. Проблемът е, че ще ви е трудно да се справяте с толкова много изпити.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!
Активен

fory_slava

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 75

Определено добър въпрос... :-D Можеш и пет да запишеш, стига да можеш да си го позволиш - не само финансово имам предвид:) Аз в момента приключвам с две в ПУ - и двете редовно, а по същото време завърших още една - не в бг. Не съм вундеркинд и надали ще стана, но установих по трудния начин, че могат да се носят и пет дини под една мишница :? :drunk:трябва да си мнооогооооо наясно в какво се забъркваш:) Успех!!!
Активен