argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: изпит по стара българска литература-Петков  (Прочетена 1230 пъти)

grueva

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6

аз сам бф зо първи курс и имам изпит по стара българска лит при Петков!някой може ли да ми каже как протича изпита!подписва ли се на листите и има ли си лиубими теми :-)
моля някой да ми отговори,че ми е мн притеснено!благодаря
Активен

Lilly

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 109

Изпитът минава изключително леко,теглят се три теми и всеки си избира по коя да пише.При нас не се подписваше на листовете.Имай предвид обаче,че той страшно много държи на личното мнение и предпочита темата да е разработена под формата на есе.Това е в общи линии.Успех!
Активен

grueva

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6

а има ли си любими теми така да кажем!които дава често!какви теми ти бяха на теб,ако си спомняш?ох....мн съм се шашнала!благодаря за отговора
Активен

mouse_kiss

• Гост

изпитът при проф. Петков е най-лесният в цялото следване. любимата му тема е ТЪРНОВСКА КНИЖОВНА ШКОЛА. при нас изпита беше  писмен и си теглихме три теми  :-) успех  :y:
Активен

elinkata_89

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11

на мен изпита ми беше вчера(5ти юни)....но понеже му е счупена ръката и не се подписваше, а накара едно момиче от нашата група да се подпише.паднаха ни се за търновската школа и за кирил и методий-ние си ги изтеглихме.може да се преписва,но и без да преписвам изкарах 5 без да съм се скъсвала от учене :)
Активен